Ünlü kişiler casusluk yaparsa! The CW casusluk temalı Infamous dizisi için düğmeye bastı!

Eski günlerine dönmek isteyen ünlü isimler casus oluyor! The CW kanalı aksiyon-casusluk temalı yeni dizi projesi "Infamous"un geliştirme çalışmalarına başladı. Infamous konusu...

Ağırlıklı olarak süper kahraman ve gençlik temalı dizileriyle ön plana çıkan The CW kanalı "Infamous" isimli aksiyon-casusluk türünde yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

INFAMUS NASIL BİR DİZİ?

Yazarlar George Northy (Charmed) ve Darren Stein (Jawbreaker) ile Tollin Productions aracılığıyla Mike Tollin'in arkasında olduğu dizi projesi hakkında ilk bilgilere bakacak olursak;

Northy ve Stein'ın senaryosunu birlikte kaleme aldığı heyecan verici bir casus draması olarak nitelendirilen Infamous'un hikayesi; II. Dünya Savaşı'nda müttefik kuvvetler için casusluk faaliyetlerinde bulunmuş Greta Garbo, Hedy Lamarr, Josephine Baker gibi dünyaca ünlü oyuncu, model ve müzisyenlerin gerçek yaşam hikayelerinden esinlenmekte.

19-12/18/darren-stein-george-northy.jpg

"INFAMOUS" KONUSU

Infamous'ın dizi onayı alıp hayata geçmesi halinde popülerliğini ve itibarını yitirmiş olan ünlü kişilerin, CIA'in çok gizli bir birimi tarafından kariyerlerini iyileştirme sözüyle işe alınmalarına ve şöhretlerinin getirdiği küresel erişim kozuyla dünya genelinde yüksek risk içeren gizli görevlere atılmalarına tanıklık edeceğiz.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Tollin Productions'tan Maia Glikman, Mike Tollin ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

Senaryoyu kaleme alan ikili Northy ve Stein ilk olarak 2013 yapımı uzun metrajlı G.B.F. (Gay Best Friend) filminde ortak çalışma içine girmiş; Northy senaryoyu yazarken, Stein yönetmen koltuğunda oturmuştu.

19-12/18/gbf.jpg

Northy ayrıca The CW kanalının Charmed dizisinin ilk sezonunda yazar-yürütücü yapımcılık yaparken; geçmiş dönemde MTV'nin Faking It dizisinin de birçok bölümünün yazarlığını üstlendi.

Infamous dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin