Alp Navruz'un yeni dizisi Zümrüdü Anka hangi kanalda olacak?

Elimi Bırakma dizisinin sevilen ismi Alp Navruz'dan yeni bir dizi geliyor.

Merve Mutlu
18 Aralık 2019 - 16:36
Yeni Bölüm

Başarılı ve sevilen oyuncu Alp Navruz, başrolünü Alina Boz ile paylaştığı TRT dizisi Elimi Bırakma'nın finale hazırlanması ile yeni dizi hazırlıklarına da başlamış oldu. Alp Navruz'un yeni dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı da açıklandı. 

19-12/18/zumrudu-anka-dizisi.png

Daha önce Filinta dizisinde Hatice karakterini canlandıran Ceren Yılmaz ile Fazilet Hanım ve Kızları projesinde yıldızı parlayan Alp Navruz yeni dizi Zümrüdü Anka'nın kadrosunda bir araya geldi. Yönetmenliğini Cemal Şan'ın yaptığı Pastel Film imzalı projenin çekimleri çok yakında başlıyor. 

Zümrüdü Anka hangi kanalda? 

19-12/18/dox.jpg

Çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak olan ve başrolde Ceren Yılmaz ile Alp Navruz'u buluşturan Zümrüdü Anka dizisinin kanalı belli oldu. Pastel Film imzalı dizinin çekimleri Ürgüp'te yapılırken kanal olarak da Fox ile anlaşmaya varıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin