Call My Agent Türkiye'ye uyarlanıyor!

Ay Yapım'dan yeni bir proje geliyor.

Merve Mutlu
18 Aralık 2019 - 16:06
Yeni Bölüm

Daha önce Kuzgun, Çarpışma, Şahsiyet ve Çukur gibi birçok başarılı dizi projesine imza atan Ay Yapım'dan yeni bir dizi daha geliyor.  

19-12/18/call-my-agent.png

Kerem Çatay’ın patronu olduğu Ay Yapım, yeni bir uyarlamayla hem de bu kez Netflix'ten alınan bir proje ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Netflix'te "Call My Agent" adıyla yayınlanaan ve Türkçe'ye "Menajerimi Arayın" adıyla çevrilen dizi için hazırlıklar başladı. Ali Bilgin'in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin yayın hakları da alındı. 

19-12/18/call-my.jpg

Bir Fransız yapımı olan dizi; ajansta çalışan menajerlerin maceralarını konu alırken güldüren anları da ekranlara taşıyor. tv100'ün haberine göre de dizinin senaryosunu Aslı Zengin kaleme alıyor. Dizinin kadrosu için hangi oyunculara teklif götürüldüğü ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin