Emergence yeni bölüm neden yok? Emergence 1. sezon 10. bölüm ne zaman?

Jo ve Piper yeniden bir araya gelebilecek mi? Kış finalini gerçekleştiren gizem-gerilim türündeki Emergence dizisi ekranlara ne zaman geri dönecek? Emergence 1. sezon 10. bölüm yayın tarihi ve fragmanı...

Sır gibi saklanan gizemli bir uçak kazasının ardından Piper isimli gizemli bir kızın ortaya çıkışıyla gelişen esrarengiz olayları konu edinen gizem-gerilim türündeki ABC dizisi "Emergence" son olarak sezonun dokuzuncu bölümü "Where You Belong" ile ekranlara geldi. Bu bölümle birlikte sezon ortası finalini gerçekleştiren Emergence yeni yılda devam bölümleriyle ekranlara geri dönecek.

EMERGENCE 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; Jo Evans ismindeki bir polis müdürünün gizemli bir kazanın gerçekleştiği yerde bulduğu küçük bir çocuğu evine alması ve konuyla ilgili yürüttüğü soruşturmanın kendisini hayal ettiğinden çok daha büyük bir komplonun içine çekmesine odaklanan Emergence'ın yayınlanan son bölümünde; Jo ve Chris, yakalanması zor siber terörist grubunu araştırırlarken bir yandan FBI'ı başlarından savmak durumundadırlar. Ed'e gizemli bir kadın tarafından kanser tedavisi konusunda görünüşte fazlasıyla iyi bir teklif sunulurken; kadının Piper'a ulaşma çabası Evans ailesinin tamamını tehlikeye sokar.

19-12/18/emergence-1x09-foto.jpg

EMERGENCE 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Paul McGuigan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 2.74 milyon izleyici rakamlarını elde ederek bir önceki haftaya kıyasla izleyici sayısını arttırdı.

İlk sezonu 13 bölümden oluşan dizinin mevcut izlenme oranları ortalaması dizinin geleceğini şimdilik tehlikede gösteriyor.

19-12/18/emergence-1x09-foto2.jpg

EMERGENCE 1. SEZON 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Kış finalini gerçekleştiren Emergence, sezonun 10. bölümüyle 07 Ocak 2020 Salı akşamı ekranlara geri dönecek.

Dönüş bölümünde Jo ve ailesi, Benny ve Helen ile birlikte kayıplara karışan Piper'ı bulmaya çalışacak.

Oyuncu kadrosu: Allison Tolman (Jo Evans), Alexa Swinton (Piper), Owain Yeoman (Benny Gallagher), Ashley Aufderheide (Mia Evans), Robert Bailey Jr. (Chris Minetto), Zabryna Guevara (Abby Frasier), Donald Faison (Alex Evans), Clancy Brown (Ed Sawyer)

"Emergence" (ABC) 1. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin