Netflix korku türündeki Kore çizgi romanı Sweet Home'u uyarlıyor! Sweet Home nasıl bir dizi?

Güney Kore'de internet üzerinden yayımlanan korku-gerilim türündeki popüler çizgi roman "Sweet Home", Mr. Sunshine yönetmeninin de dahil olduğu bir ekip tarafından Netflix için dizileştiriliyor. Sweet Home konusu, oyuncu kadrosu, karakterleri...

Dijital yayın platformu devi Netfix, Güney Kore'de internet ortamında yayımlanan korku türündeki popüler çizgi roman "Sweet Home"un dizi uyarlaması için düğmeye bastı!

POPÜLER WEBTOON "SWEET HOME" DİZİ OLUYOR!

Mr. Sunshine (Miseuteo Shunshain) yönetmeni olarak bilinen Eung-bok Lee projenin uyarlama işini üstlenen isim.

19-12/18/sweet-home-karakterleri.jpg

Goblin: The Lonely and Great God (Sseulsseulhago Chalranhashin Dokkaebi) ve Descendants of the Sun'ın da (Tae-yang-eui hoo-ye) yönetmeni olan Eung-bok, Carnby Kim & YoungChan Hwang ikilisinin yaratıcısı olduğu, "The End of the F***ing World" ile benzer tondaki webtoon formatlı çizgi romanın uyarlama projesinin yapımcılığını da üstleniyor.

"SWEET HOME" KONUSU

Peki, Sweet Home nasıl bir dizi olacak? Konusu ne?

Sweet Home'un hikayesi; insanların kendi bireysel arzularını yansıtan canavarlara dönüştüğü bir dünyada geçmektedir.

Beklenmedik bir trajedi sonrasında ailesini kaybetmesinin ardından kendisini toplumdan daha da soyutlayan münzevi lise öğrencisi Cha-Hyeon-su evini terk etmek zorunda kalıp yeni bir daireye taşınır ve burada tuhaf, şok edici koşullarla yüzleşir.

Zor günler geçiren Cha-Hyeon-su yaşadıklarından çok daha korkutucu bir şeyle yüzleşmeye başlar: Canavarların insanlığı yok etmeye çalıştığı bir gerçeklik. Artık çok geç olmadan dünyayı kurtarmak, en azından buna çalışmak için küçük bir grup gönülsüz kahraman ile birlikte savaşmalıdır.

19-12/18/sweet-home-oyunculari.jpg

SWEET HOME OYUNCU KADROSU DA BELLİ!

Netflix'in Love Alarm dizisinin başrollerinden Song Kang ana karakter "Hyeon-su"ya hayat veren isim olacak. Lee Jin-uk (Voice) gizemli apartman sakini "Pyeong Sang-uk" ve Si-young Lee (No Mercy) ise Netflix uyarlaması için yaratılmış özgün bir karakter olan "Seo Yi-gyeong"u canlandıracaklar.

Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle sıralanıyor: Lee Do-hyun (Hotel del Luna), Kim Nam-hee (Mr. Sunshine), Go Min-si (Love Alarm) Park Kyu-young (Romance is a Bonus Book), Go Youn-jung (He Is Psychometric), Kim Kap-soo (Designated Survivor: 60 Days) ve Sang-ho Kim (Kingdom)

19-12/18/sweet-home-cizgi-roman-1576668444.jpg

Studio Dragon yapımcılığında hazırlanan Sweet Home'un yazar ekibinde Hong So-ri, Kim Hyung-min ve Park So-jeong bulunuyor. Dizinin Netflix'te ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı.

"Sweet Home" webtoon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin