Elimi Bırakma final fragmanı yayınlandı!

TRT1'in sevilen dizisi Elimi Bırakma final yapıyor.

Merve Mutlu
18 Aralık 2019 - 14:39
Yeni Bölüm

Azra ile Cenk'in tesadüfler ile birbirlerini bulmalarını konu alan, başrollerinde Alp Navruz ve Alina Boz'un yer aldığı Elimi Bırakma dizisi, 58 bölüm boyunca hız kesmeden devam etti. ÜS Yapım imzalı dizi projesi yeni bölümü ile final yapacak. 

19-12/18/elimi-birakma.png

Sadullah Celen yönetmenliğinde çekilen ve 2018 yılında başlayan dizi, modern bir kül kedisi masalı tabiri ile ekranlardaki yerini koruyordu. Hem yerli hem de yabancı birçok izleyiciye sahip olan dizinin ilk olarak günü değişti ve Pazar rekabetinden çıkarak Kadın ve Çocuk gibi dizilerin yer aldığı Salı akşamına yerleşti. Ancak gün değişikliğinin de kurtaramadığı dizi için final kararı çıktı. 59. bölümde final yapmaya hazırlanan dizinin final fragmanı da çok geçmeden yayınlandı. 

Elimi Bırakma 59. bölüm final fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin