Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın düğün detayları belli oldu

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ile oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'ın merakla beklenen düğün detayları belli oldu. İkilinin çifte düğün yapması bekleniyor. Pınar Deniz kimdir, kaç yaşında? Kaan Yıldırım kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Berfin Sengil
26 Mart 2024 - 12:15
Magazin

Ekranların sevilen dizisi Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz'in, 2022 yılından beri birlikte olduğu Kaan Yıldırım ile evlenecekleri açıklanmıştı.

Pınar Deniz Taşınmıştı

Geçtiğimiz aylarda dekorasyon işleri için Kaan Yıldırım'ın evine taşındığı ileri sürülen Pınar Deniz'in düğün detayları da merak ediliyordu.

Evlilik teklifinin geçen yaz İngiltere'de gelmesinin ardından Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın bu yaz nikah masasına oturacağı kaydedildi. 

Çifte Düğün

Takvim’de yer alan habere göre; Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti, bu yaz çifte düğünle evlenecek. İlk düğünün, aile arasında İstanbul’da gerçekleşmesi planlanırken, ikinci düğün ise çiftin arkadaşlarının katılacağı bir organizasyon olarak gerçekleşecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin