Selen Görgüzel estetiğe doymuyor

Deri yüz germe, göz kapaklarını aldırma, yüzündeki dolguları temizletme ve gıdı düzeltme gibi bir dizi estetik operasyon yaptıran Selen Görgüzel, “Bu işlemlerle ben artık 70’ime kadar idare ederim” açıklamasında bulundu.

Berfin Sengil
26 Mart 2024 - 13:35
Magazin

Geçirdiği estetik operasyonlarla gündem olan şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, Dream Türk TV’te “Müzik Evinde” programının konuğu oldu.

Deri yüz germe, göz kapaklarını aldırma, yüzündeki dolguları temizletme ve gıdı düzeltme işlemleri gibi 9 saat süren operasyonlar için Selen Görgüzel'in 650-700 bin TL civarı ödediği de iddialar arasında yer aldı.

Yavaş Çekim Kurbanıymış

“Bu işlemlerle ben artık 70’ime kadar idare ederim” sözleriyle arkadaşlarını şaşırttığı belirtilen Selen Görgüzel, bir sahnesinde detone olduğu yönündeki iddialara da şu sözlerle karşılık verdi:

Bir gün sahnede Kayahan’ın şarkısını okuyorum. Birisi yavaş çekimde yayınlamış. Yavaş çekimde yayınladığı için detone gibi duruyor kaldı ki detone de olabilirim. Sürekli bu tarz haberlerle uğraşıyorum. Bence başarılıyım, iyiyim, güzelim diye korkuyorlar.

Selen Görgüzel'in estetik operasyonlar sonrası paylaşımı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin