İrem Derici'nin paylaşımı heyecanlandırdı

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin, sevgilisi Gökhan Fırat ile Maldivler'deki tatilinden paylaştığı kare evlilik teklifi aldığı şeklinde yorumlandı. Derici'nin paylaşımına çok sayıda yorum geldi.

Berfin Sengil
26 Mart 2024 - 13:55
Magazin

İrem Derici'nin fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat ile ilişki yaşadığı kısa süre önce öğrenilmişti. Çiftin geçen hafta gittiği Maldivler tatili ise Derici'nin hayranlarında yeni bir heyecan yaşattı.

Bir günlüğü 50 bin lira olan lüks bir oteldeki tatili için uçak ve transferlerle birlikte 500 bin TL'ye yakın ödeme yapacağı iddia edilen İrem Derici'nin paylaşımı ise evlilik teklifi aldığı yönünde yorumlandı.

Evliliğe İlk Adım Mı?

İrem Derici'nin, sevgilisi Gökhan Fırat ile bir sahil kenarında el ele tutuştuğu kare nedeniyle çiftin evliliğe ilk adımı attığı öne sürüldü.

Ünlü dostlarından da çok sayıda yorum gelen İrem Derici'nin paylaşımında dikkat çeken iki kişi ise Demet Akalın ve Gonca Vuslateri oldu. Demet Akalın, "Yoksa"; Gonca Vuslateri ise, "Ay İrem ayağımda sallarım seni, yerim" yorumlarıyla İrem Derici'nin karesine katıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin