Pınar Deniz'e gönderme mi var? Çok Güzel Hareketler 2'ye tepki geldi!

Yargı dizisindeki Ceylin karakteriyle çok sevilen Pınar Deniz'in katıldığı bir ödül törenindeki tavırlarının Çok Güzel Hareketler 2'de bir skeçte 'ödülü hak etmeyen kategorisi'nde değerlendirilmesine tepkiler geldi. Skeçte yer alan Ebru Yücel ve skeç yazarı Atakan Çelik ise Deniz'i canlandırmadıklarını ifade etti.

Berfin Sengil
18 Aralık 2023 - 10:49
Gündem

Çok Güzel Hareketler 2 programında yer alan bir skeçte Pınar Deniz'in taklit edildiği öne sürüldü. Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği programdaki "Altın Baza Ödül Töreni" skecinde 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'e gönderme yapıldığı iddiası oyuncunun hayranları tarafından tepki topladı.

Hak Etmeyen Kategorisinde Ödül Verildi

Ödül töreni skecinde, "Ödülü hak etmeyen oyuncu kategorimiz için Pelin Solmuş geliyor efendim! Zaten yeterince güzelsiniz calışmanıza çok da gerek yok" denmesi sosyal medyada tepki alan sözler oldu.

Benzetmeniz Gurur Verir

Pelin Solmuş'u canlandıran Ebru Yücel ise yaptığı açıklamada, "Skeçteki karakter Pınar Deniz değildi. Ama beni ona benzetmeniz gurur verir" ifadelerini kullandı.

Böyle Bir Durum Yok

Skeç yazarı Atakan Çelik ise tepkilerin ardından şu açıklamayı yaptı:

"Yazdığımız her satırı ölçüp tartıyoruz. Kimseyi gücendirmek istemeyiz. Bu sebeple yakıştırmaları anlayışla karşılamakla beraber asla ve asla böyle bir durumun olmadığını bilmenizi isterim. Sektördeki tüm dostlarımızın emeğine saygımız sonsuz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin