Pis Yedili'den hangi oyuncu ayrıldı?

Ekranların sevilen gençlik dizisi Pis Yedili'den bir karakter eksiliyor.

resim yok
26 Haziran 2013 - 10:10
Magazin

Pis Yedili'de ayrılık!

 

Ekranların sevilen gençlik dizisi Pis Yedili'den bir oyunu eksiliyor!

 

Hangi oyuncu ayrılıyor?


Yaz boyunca devam edecek olan Show TV ekranlarının sevilen gençlik dizisi, usta kalem Gani Müjde ve ekibi Tükenmez kalem grubunun kaleme aldığı Pis Yedili'de Can karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu diziden ayrıldı.

 

Twitter'dan duyuruldu

Ayrılığı, Gani Müjde kendi resmi Twitter hesabından takipçilerine duyurdu.

 

Başka bir dizide...

Gani Müjde, Uraz Kaygılaroğlu'nun kendisinden affını dileyerek başka bir dizi projesinden teklif geldiğini söylediğini twitter'dan tweet'i ile dizinin sevenlerine paylaştı.

Kariyeri

Uraz Kaygılaroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Son dönemde Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynamıştır.

Aynı zamanda Harem adlı dizide Feminenağa rolünü canlandırmıştır. Ailesine çok düşkün olan Uraz Kaygılaroğlu mizahtan çok hoşlanıyor. Çok fazla film izler, sıkılmadan ardarda 5-6 film izleyebilir.

Pis Yedili'de bu hafta!

 

Son dönemde yayın akışında sıkıntılar yaşayan ve bir hafta ekranlarda olup diğer hafta olmayan dizi, bu hafta yeni bölümüyle ekranlarda.

 

Peki bu hafta dizide neler yaşanacak? İşte bölüme kısa bir bakış:
[reklam]
Elçin İçin Seçim Zamanı...

Bayrampaşalı'nın Cimbom'a söz kesmek istemesi ile Cimbom panik olmuştur. Fatih ile söz olayını çözüp Paşa anlamadan bu oyunu sonlandırmak ister.

Karabiber, annesi okuduğu için günlüğünü yanında gezdirmektedir. Bir ara telaş içindeyken düşürdüğü günlüğü Trafo'nun eline geçer.

Elçin'in daha önce Amerika'da başvurduğu kolejden okula kabul edildiğini bildiren bir mektup gelmiştir. Sevinçle bu haberi Ceyhun’la paylaşan Elçin için, Amerika ve Ceyhun arasında karar verme zamanı gelmiştir

Dizinin yeni bölümü 26 Haziran Çarşamba akşamı yani bu akşam saat 20:00'de Show TV'de olacak.

 

 

ORÇO, SEVGİLİSİ İLE İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ! DETAYLAR VE GÖRÜNTÜLER BURADA!

 

PİS YEDİLİ 70. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin