Pis Yedili'ye yeni bir isim daha katıldı!

Show TV'nin sevilen dizisi Gani Müjde ve Tükenmez Kalem Grubu'nun yazdığı Pis Yedili'ye bir oyuncu daha katılıyor.

resim yok
18 Temmuz 2013 - 09:02
Magazin

Show TV'nin sevilen dizisi Gani Müjde ve Tükenmez Kalem Grubu'nun yazdığı Pis Yedili'ye bir oyuncu daha katılıyor.

 

Oyuncu kadrosuna takviyelere devam

Pis Yedili'ye son olarak Adını Feriha Koydum dizisinde rol almış Feriha'nın abisi rolündeki Melih Selçuk, Rüzgar karakteriyle katılmıştı.

Dizinin yapımcısı Gani Müjde, Pis Yedili'ye bir yıldız oyuncunun daha katılacağını sosyal medyadan duyurmuş ve bu oyuncunun çok uzaklardan geldiğini söylemişti.

 

Sürpriz isim


Ve ünlü yapımcı diziye katılan sürpriz oyuncuyu açıkladı.

 

Müzisyen

Ünlü yapımcının kadroya kattığı isim Makedonya asıllı müzisyen Bertan Asllani...

 

Tanıdık besteler

Murat Dalkılıç'ın sevilen şarkısı 'Bi hayli'nin de bestecisi olan Bertan Asllani'nin rolü hakkında bilgi verilmedi.

Asslani kimdir?

03 Temmuz 1990’da Üsküp’te doğdu. Müziğe duyduğu yoğun ilgiyle, 6 yaşında gitar çalmaya başladı. 6 sene boyunca devam ettiği gitar kursuyla pek çok çocuk müzik festivaline katılan Bertan, bu dönemde tercihini hep Türkçe şarkılardan yana kullandı. İlk Arnavutça şarkısı; “Akomate Te Dua”yı 14 yaşında yaptı. Bu şarkıyla, 2005’te Arnavutluk’un en büyük festivali olan Top Festival’de en iyi şarkı ödülünü aldı. Kısa zamanda Balkanlar’ın en sevilen şarkıları arasında yerini alan “Akomate Te Dua”nın başarısı hız kesmeden devam etti ve birkaç ay sonra Altın Mikrofon Festivali’nde birinci oldu.
[reklam]
Festivallerin aranan ismine dönüşen Bertan Asllani, şarkıyla aynı adı taşıyan ilk albümünü yayınlandı. Aranjörlük kimliğini de erken yaşta fark eden Bertan Asllani, abisiyle beraber “BMA Brother’s Production” isimli stüdyosunu açtı. İkinci albümü “Zemer”i kendi stüdyosunda hazırladı. 7’si Arnavutça, 1’i Türkçe 8 single hazırladı. Avrupa’nın pek çok şehrinde sayısız konser verdi.

Kısa sürede aranılan müzisyenlerden birine dönüşen Bertan Asllani, Makedonya’nın önde gelen şarkıcılarının albümlerine imza atıyor. 2006 senesinde Makedonya’yı Eurovision’da temsil eden Karolina Gočeva’yla Kapka Pod Neboto albümü, Toj ve Ne Se Vrakjas single’larında beraber çalıştı. Balkanların en ünlü rapçisi Toni Zen’in Superzen albümünün prodüktörlüğünü üstlendi.

2011′de yayınlanan ilk Türkçe maxi single’ı “İmkansız”, aynı albümde yer alan “Yaramaz”, “O Biliyor” ve “Kalpsiz” şarkılarıyla büyük beğeni topladı. Türkçe olarak hazırladığı üçüncü albümü “Bi’ derdin mi var?” ile müzik severlerle buluştu.

 

Damla Damla

 

 

KADİR DOĞULU'NUN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin