Yakın arkadaşlar artık birbirlerine rakip!

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, iki yakın arkadaş Beren Saat ve Belçim Bilgin beyazperdede birbirlerine rakip oldu!

resim yok
18 Temmuz 2013 - 09:21
Magazin

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, iki yakın arkadaş Beren Saat ve Belçim Erdoğan Bilgin beyazperdede birbirlerine rakip oldu!

 

Nasıl mı? İşte detaylar:

 

İkisi de...

İki ünlü yıldız da rol aldıkları sinema filminde kör bir kızı canlandırıyor.

 

Ortak özellik

"Benim Dünyam” isimli filmde Uğur Yücel ile kamera karşısına geçen Beren Saat, filmde doğuştan kör, sağır ve dilsiz bir kızı canlandırırken, yakın dostu Belçim Erdoğan Bilgin de yeni projesinde görme engelli bir kızı oynayacak.

 

Rekabet planı!


‘Gecenin Kanatları’ filminde Beren Saat’le mahkemelik olan Boyut Film’in patronları Murat Tokat ve Mahsun Kırmızıgül, yeni çekecekleri duygusal filmde Bilgin’i oynatarak, Saat’i en yakın arkadaşıyla rekabet içine sokup vuracak.

GİŞEDE YARIŞACAKLAR

Boyut Film, başrolünü oynadığı filmin galasına ve promosyon çalışmalarına katılmayarak kendilerini maddi,manevi zarara uğrattığı gerekçesiyle tazminat davası açtığı Beren Saat’ten, bu şekilde bir nevi intikam alırken, bir taşla iki kuş vurmuş olacak.

Ayrıca Belçim Bilgin ve Beren Saat hem gişede hemde birçok sinema ödüllerinde performanslarını yarıştıracak.

BiLGiN’iN PARTNERi ÇELiKKOL OLACAK

Belçim Bilgin, filmde sektörün son yıllarda parlayan yıldızlarından biri olan İbrahim Çelikkol ile kamera karşısına geçecek.

Çelikkol daha önce Karadağlar ve Fetih 1453 gibi birçok başarılı projede rol almıştı.

[reklam]

Merakla bekleniyor

Beren Saat’in doğuştan kör, sağır ve dilsiz bir kızı canlandırdığı Black (Siyah) filmden uyarlanan projeyi, oyuncunun hayranları merakla bekliyor.

Bilindiği üzere, Kenan Doğulu, sevgilisi Beren Saat’e eşlik etmek için tatilini iptal edip Büyükada’ya yerleşmişti.

Ünlü popçu, aşkının iş temposu yoğunlaşınca Beren Saat'i yormamak için çareyi Büyükada'daki bir otelde oda tutmakta bulmuştu. Kenan Doğulu'nun tercihi, Büyükada'nın en eski ve gözde otellerinden biri olan Splendid Palace Hotel olmuştu.

Film çekimleri bitene kadar burada konaklayacak olan ünlü popçu, setten de çıkmıyor. Filmin yönetmeni Uğur Yücel'le de sıkı bir dostluk kuran Kenan Doğulu'ya ekip çalışanları da "Enişte" diye sesleniyor.

 


 

BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU EVLENİYOR MU? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin