'Playing House' devam dedi!

Yabancı dizi dünyasından iptal-onay haberleri gelmeye devam ediyor.

resim yok
09 Aralık 2014 - 15:48
İptal - Onay

Yabancı dizi dünyasından iptal-onay haberleri gelmeye devam ediyor.

Amerikan kablolu kanallarından USA Network, bünyesindeki dizilerden 'Playing House'un geleceğini belirleyen kararı verdi.


Tamam mı devam mı?

 

KARAR VERİLDİ!

On bölümden oluşan ilk sezonunu Haziran ayı içinde tamamlayan USA Network dizisi 'Playing House' için iptal-onay konusunda karar sonunda çıktı.

 

GEÇ GELEN GÜZEL HABER

Geç gelse de bu haber dizi takipçilerini sevindirecek. Playing House, yayıncı kanaldan resmi 2. sezon onayını aldı ve seneye de ekranlarda olmaya devam edecek.

 

YENİ SEZON DETAYLARI

Yeni sezonun ilk detayları şöyle:

* Altı ay önce ilk sezonunu noktalayan komedi dizisinin yeni sezonu için sekiz bölümlük sipariş verildi. İlk sezon on bölümden oluşuyordu.

* İkinci sezon bölümleri 2015 senesinin ikinci yarısı içinde USA Network ekranlarına gelmeye başlayacak.[reklam]

KADRO

A24 Films ve American Work. Universal Cable Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin yaratıcıları aynı zamanda dişinin başrollerini paylaşan Lennon Parham ve Jessica St Clair.

Lennon Parham, Jessica St. Clair dışında Keegan-Michael Key, Zach Woods, Brad Morris ve Jane Kaczmarek gibi isimler oyuncu kadrosunun diğer yüzleri.

 

İZLENME ORANLARI

İkilinin gerçek yaşamdaki dostluğuna dayalı olarak geliştirilen bir hikayeye sahip olan Playing House'un ilk sezon izlenme oranı ortalaması bölüm başına 862,000 izleyici olarak gerçekleşmişti.

Sezonu 0,84 milyon izleyici ile açan dizi, 0,85 milyon izleyici ile sezon kapanışını yapmıştı.
 

 

'LEVERAGE' GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin