Portlandia'ya 4 ve 5. sezon onayı!

Portlandia hayranlarına güzel haber!

resim yok
13 Haziran 2013 - 12:42
Magazin

Portlandia hayranlarına güzel haber!

 

Yeni sezon onayı haberleri gelmeye devam ediyor...

 

İşte detaylar:

 

Yeni sezon onayları!


Amerika'da kablolu yayın yapan IFC kanalında yayınlanan Portlandia, yayıncı kanaldan 4. ve 5. sezon onaylarını birlikte aldı!

 

İkili

Portland'ın eksantrik ve eşsiz sakinlerini hayata geçirip ekranlara sunan ve skeçlerden komedi dizisi, Fred Armisen ve dağılmış olan Sleater-Kinney grubunun eski üyesi, artık Wild Flag'ın bir üyesi olan gitarist-vokalist Carrie Brownstein ikilisi ile birlikte ekranlarda olmaya devam edecek.

 

Yeni sezonlar ne zaman?

Üçüncü sezonunu geride bıraktığımız Mart ayı içinde noktalayan Portlandia, dördüncü ve beşinci sezonları ile 2014 ve 2015 senelerinde 10'ar bölümlük sezonlarla ekrana gelecek.

 

Kanal başkanı konuştu

IFC Başkanı Jennifer Caserta, dizinin yeni sezon onaylarını aldığının açıklamasını yaparken şu ifadeleri kullandı:

 

''Kutlama zamanı''

"Portlandia şimdiye kadar, sürdürülebilir tarımdan, cinsiyet politikalarına kadar birçok konuyu gündeme getirdi. Şimdi 4. ve 5. sezonu kutlama zamanı." dedi.

 

Yeni sürprizler yolda!

Portland'daki hipster kültürünü hicveden dizinin yeni sezonunda da birçok ünlü isim konuk oyuncu olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

 

 

CRITICS' CHOICE TV AWARDS 2013 KAZANANLARI AÇIKLANDI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin