Power 4. ve 5. sezon onaylarını aldı

Outlander'ın ardından iki sezonluk onay daha!

Starz bunu hep yapıyor!

İKİ SEZONLUK ONAY

Premium kablolu kanal Starz, tıpkı Outlander'da olduğu gibi bir diğer güçlü dizisi Power'a da iki sezonluk onayı birlikte verdi.

Buna göre Power resmi olarak 4. ve 5. sezon onaylarını aldı.

3. SEZONA HIZLI GİRDİ

Dizinin iki sezonluk onayı birden almasının pek şaşırtıcı olduğu söylenemez. Zira, dizinin 3. sezon açılışında elde ettiği rakamlar ve kırdığı rekor gerek dizinin izleyici kitlesini gerekse de yayıncı kanal Starz'ı fazlasıyla memnun etmişti.

İlgiyle takip edilen suç dramasının sezon açılış bölümü 2.26 milyon canlı + aynı gün izleyici sayısı ile önceki rekor olan Outlander'ın ikinci sezon prömiyerindeki 1.46 milyonluk rakamı yüzde 55'lik bir oranla geride bırakmıştı. Böylelikle Starz, dizisini ödüllendirmek için fazla gecikmemiş oldu.

16-07/20/power-renewed-starz.jpg

Bir süre önce TVLine'a konuşan dizinin showrunner'ı Courtney Kemp, üçüncü sezonda yaşanacak gelişmelerin dördüncü sezona zemin ayarlayacağını belirtirken "4. sezon tamamen farklı bir sezon olacak. Çok farklı bir görüntü ortaya koyacak. Bu süreçte önemli bir değişim ve dönüşüm süreci gerçekleşecek." ifadelerini kullanmıştı.

Power'ın oyuncu ve yapımcı kadrosunda yer alan Curtis "50 Cent" Jackson ise konuyla ilgili basın açıklamasında "Marc Canton ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ilk konsept toplantısında Power'ın özel bir proje olduğunu biliyordum. Fanların desteği bizler için itici güç olurken, onlar için aksiyon ve sürprizlerle dolu iki yeni sezonu daha getirmek için sabırsızlanıyorum." ifadelerine yer verdi.

Courtney A. Kemp'in yaratıcısı olduğu dizinin yeni sezon yapımcı kadrosunda Curtis "50 Cent" Jackson, Mark Canton, Randall Emmett ve Gary Lennon yer almaya devam edecek isimler.

'Power' 3. sezondan görüntüler:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin