Poyraz Karayel 75. bölüm fragmanında intikam planı

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi, Poyraz Karayel 75. bölüm fragmanında intikam çanları çalıyor. Her şeyi öğrenen Çınar, Poyraz'a savaş açar. Poyraz ve Ayşegül'ü sevdikleriyle tehdit eden Çınar, intikam planında başarılı olabilecek mi?

Sibel Karagöl
10 Ocak 2017 - 18:15
Yeni Bölüm

 

Geçtiğimiz hafta yılbaşı tatili nedeniyle yayınlanmayan Poyraz Karayel yarın akşam izleyicileriyle buluşacak. Yayınlanan son bölümünde Çınar, Poyraz'ın Ayşegül'ü ne kadar sevdiğini, Ayşegül'ün başına silah dayayarak test etmişti. Gergin dakikalara ev sahipliği yapan dizinin fragmanları yayınlandı.

 17-01/10/atseg-1484063439.Jpeg

Yeni Bölümde Neler Olacak

Poyraz Karayel 75. Bölüm Fragmanında Çınar, Ayşegül ve Poyraz’ın peşine düşer. Aldatılmanın verdiği acıyla intikam almak isteyen Çınar, Bahri Baba’nın karşısına dikilir.

17-01/10/nar-1484064455.jpg

Dizinin nefes kesecek yeni bölümünde Çınar ile Poyraz arasında büyük bir savaş başlayacak. Poyraz’ı yok etme kararı alan Çınar, tüm kinini ve nefretini kusacak. Bu sırada Ayşegül’ü ağına düşürmek için hareket geçen Nevra, Eda’yı kullanacak. Eda, yaşadığından haberi olmadığı kızı için, Nevra'nın hain planına ortak olacak mı? Gergin dakikalara ev sahipliği yapacak olan Poyraz Karayel’in yeni bölümü heyecan bekleniyor.

Çınar'ın İntikam Planı

Çınar ile Nevra Poyraz Karayel 75. Bölüm 2. Fragmanında ise intikam yemini ediyorlar. Poyraz ve Ayşegül’ü aileleri ve sevdikleriyle tehdit ediyorlar. Aldatıldığı öğrenen ve büyük bir öfkeyle hareket eden Çınar, Ayşegül'e "Benim senden nefret ettiğim kadar sen de benden nefret et istiyorum” diyerek, gelecek bölümde nefes kesen bölümleri işaret ediyor.

Çınar’ın çaldığı intikam çanlarının detayları ve Nevra’nın tehlikeli planının başarılı olup olmayacağı, Poyraz Karayel’in yeni bölümünde ortaya çıkacak… Reyting rekorları kıran dizinin heyecan dolu bölümü yarın akşam saat 20.00'de  Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin