Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanında Çınar'ın intikamı devam ediyor!

Yarın akşam yayınlanacak olan ekranlarda fırtına gibi esen Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanı yayınlandı. Meltem ve Geçen bölümde ölümle burun buruna gelen Taş Kafa'nın akibetinin ne olacağı merak konusu...

Sibel Karagöl
24 Ocak 2017 - 19:40
Yeni Bölüm

Yayınlanan  Poyraz Karayel'in son bölümünde izleyicileri şok eden gelişmeler yaşanmıştı. İntihar eden Meltem yaşayacak mı, kaçırılan Taş Kafa'nın akibeti ne olacak? Bu sorular ve daha fazlası için yarın akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Poyraz Karayel 77. bölümü merakla bekleniyor.

Ayşegül aldatıldığını kendi gözleriyle gördüğü, Meltem'in intihar ettiği ve Taş Kafa'nın kaçırıldığı son bölümüyle gergin ve heyecan dolu 76. bölümü izleyicilerden tam not aldı.

 17-01/24/poyraz-karayel-77-bolum-fragmaninda-meltem-yasayacak-mi-8399841.Jpeg

Karşısına çıkan herkesi öldüren kadın aradığı kişi Orhan Solmaz'ı yani Taş Kafa'yı buldu ve kaçırdı! Taş Kafa'ya hikayesinin nasıl başladığını anlatan kadının neden insanları öldürdüğünü ve Taş Kafa'yı nereden tanıdığını yarın akşam yayınlanacak olan Poyraz Karayel'in 77. bölümünde öğreneceğiz.

17-01/24/tas.jpg

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Poyraz Karayel 76. bölümünde Meltem'in düzenli kullandığı ilacın, şizofreniye sebep olan çok tehlikeli bir ilaçla değiştirilmesiyle, durumu hızla kötüleşen Meltem bir anlık kararla hastanenin camına çıktı ve intihar etti.

Poyraz Karayel'in yayınlanan 77. bölüm fragmanında, hasteneye kaldırılan Meltem'in durumu stabil görünürken, Çınar Meltem'in iyileşmemesi için elinden geleni yapacağını belirtti. Poyraz'dan intikam almak için Poyraz'ın sevdiği herkesi harcamak için plan Çınar başarılı olacak mı?

17-01/24/eda.jpg

Eda'yı kızıyla tehdit eden ve planı tıkır tıkır işleyen Nevra Hanım sözünde durdu. Eda'ya kızını gösterdi. Kızını ilk defa gören Eda'nın mutluluğu görülmeye değerdi.

Savaş'ın yeni Savaşı

Poyraz Karayel kadrosuna yeni kötü adam Savaş Biryol olarak katılan ve Kanıt'ta Komiser Selim karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Deniz Celiloğlu, Poyraz Karayel'de Savaş karakterini canlandıracak. Gecenin Kraliçesi dizisinde adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu geçen hafta yayınlanan 76.bölümüyle izleyicisiyle buluşmuştu. İlerleyen bölümlerde ağabeyi Zafer Biryol'un ölümünü araştıran Savaş'ın, dizide Bahri Umman'ın başına bela olacağının sinyalleri verildi.

Yarın akşam yayınlanacak olan Poyraz Karayel dizisinin merakla beklenen 77. bölümü  Kanal D ekranlarında saat 20:00 sevenleriyle buluşacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin