Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanında Sinan ölecek mi?

Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanında vurulan Sinan hayat mücadelesine yenik mi düşecek!

Sibel Karagöl
03 Şubat 2017 - 19:00
Yeni Bölüm

Dün akiam yayınlanan Poyraz Karayel 78. bölümün final sahnesiyle izleyicilerde soru işareti bıraktmıştı. Merakla beklenen Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanında ise Sinan'ın vurulduğunu ve Poyraz'ın oğlunu kucağında hastaneye taşıdığını görüyoruz.

Bir şekilde hastaneye yetişmeye çalışan Poyraz, yine deliliğin uçlarında kalıyor. Oğlunun yaşam mücadelesini izlemek zorunda kalan Poyraz olur. Albay'la konuşan Poyraz bu dünyanın kötü olmasının nedenini iyilerin suçu olduğunu vurguluyor. 

17-02/03/poyraz-karayel.jpg

Poyraz, en büyük destekçisi Ayşegül ilei hastanede mutlu haber için bekliyorlar. Sinan'ın sağlığına kavuşabilecek mi?

Sosyal medyadan aldığımız habere göre Sinan karakterini başarıyla canlandıran küçük oyuncu Ataberk Mutlu diziden ayrılmayacak. Bu sebeple Sinan'ın bir süre hastanede kaldıktan sonra iyileşeceğine inanıyoruz. 

Poyraz Karayel 79.Bölüm Fragmanı

Yine de Sinan ölecek mi? Poyraz ve sevenleri bu üzücü olay karşısında ne yapacak? Bu sorular ve daha fazlası için Poyraz Karayel 79. bölümünde kesinlik kazanacak.

Poyraz Karayel heyecan ve duygu dolu 79. bölümüyle  Çarşamba 20:00'da Kanal D ekranlarında olacak!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin