Poyraz Karayel bu akşam başlıyor!

Poyraz Karayel dizisi Kanal D ekanlarında başlıyor...

resim yok
07 Ocak 2015 - 11:32
Yeni Bölüm

Poyraz Karayel dizisi Kanal D ekanlarında başlıyor...

Kanal D'nin iddialı dizisi bu akşam başlıyor..


Kanal D'nin 2015'teki ilk yeni dizisi Poyraz Karayel, 07 Ocak Çarşamba akşamı başlıyor.

 

BU AKŞAM BAŞLIYOR

İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın başrollerini paylaştığı yapım, oğlunu ve mesleğini kaybeden ve bu sırada Ayşegül isimli bir mayfa kızına aşık olan Poyraz isimli eski bir polisin yaşadığı olayları konu alıyor. Yapımda ayrıca Engin Benli, Ali İl ve Ataberk Mutlu gibi isimler de yer alıyor.

Yapımcılığını Limon Film'in, yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın, senaristliğini ise Ethem Özışık'ın üstlendiği dizi, bilindiği gibi uzun zamandır merakla bekleniyordu. Haber şimdiden sosyal medyada da büyük ilgi görmüş durumda.

 

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ KONUSU

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı 'Poyraz Karayel'in konusu şöyle;

Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal'dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır.[reklam]

Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül'ü de her belanın içine katmayı başarır.

İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz'ın patronu Bahri Umman'ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül'den saklamak zorundadır.

 

İDDİALI

Bütün aşkların imkansız, bütün dostlukların zorlu, bütün düşmanlıkların acımasız yaşandığı Poyraz Karayel, sıradışı karakterleri, kara mizahı ve hareketli kurgusuyla, izleyicilerini Kanal D ekranlarına bağlayacak.

 

 

DİZİLERİN YILDIZ İSİMLERİ BU KEZ SİNEMADA KAPIŞACAK! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin