Poyraz Karayel Sevenleriyle Buluşuyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel, aylar süren bekleyişin ardından bu akşam sevenleriyle buluşuyor. İşte Poyraz Karayel'in yeni sezon fragmanları!

Geçen yılın flaş dizisi Poyraz Karayel aylar süren meraklı bekleyişin ardından bu akşam 20.00’da sezonu açıyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sezona bomba gibi bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

Fragmanlar Yayınlandı

Kanal D’nin sevilen dizisi Poyraz Karayel’in yeni sezon fragmanları sevenleriyle buluştu. Bu akşamki bölümden kesitlerin sunulduğu 3 fragman Poyraz Karayel hayranları tarafından heyecanla karşılandı.

Heyecan Dolu Bir Yıl Olacak

Yayınlanan fragmanların ardından Poyraz Karayel’in bu yıl da geçen yıldan çok farklı olmayacağı, heyecan ve gerilim dolu bir sezonun izleyicileri beklediği yorumları yapıldı.

Poyraz Karayel’de Neler Yaşanacak?

Sürpriz bir sezon finalinin ardından bu akşam yeniden sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Poyraz Karayel, yeni sezona hızlı bir başlangıç yapacak. Poyraz ve Bahri babanın adamları, Bahri babanın içeride olmasını kendilerine yediremeyerek hep birlikte polise teslim olacak. Poyraz içeride olsa da Neşet polislerin elinden kurtulmayı başaracak.  Neşet’in serbest bir şekilde dışarıda olduğu haberini alan Poyraz, Ayşegül’ü korumak için parmaklıkların ardından çıkmaya çalışacak. Ayşegül ise Neşet’in varlığından habersiz bir şekilde hayatını sürdürmeye devam edecek. Poyraz, Neşet Ayşegül’e ulaşamadan cezaevinden kurtulabilecek mi?

Poyraz Karayel 63. Bölüm 1. Fragman

 Poyraz Karayel 63. Bölüm 2. Fragman

Poyraz Karayel 63. Bölüm 3. Fragman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin