Poyraz Karayel'in çekimleri bitti

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel final için hazırlıklarını tamamladı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
21 Şubat 2017 - 19:16
İptal - Onay

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı Poyraz Karayel'in final yapacağı haberini daha önce duyurulmuştu.

İLGİLİ İÇERİK

Kanal D'nin sevilen dizisi heyecan dolu yeni 81. bölümü bu çarşamba ekranlara gelecek. Üç sezondur yayın hayatına devam eden dizi, 1 Mart 2017'de yayınlanacak olan 82. bölümüyle izleyicisine veda edeceği açıkladı.

Bitiriyoruz Albayım...

Poyraz Karayel dizisinin çekimleri de bitirildiği duyuruldu. Ekip,  final için hazırlıklarını tamamlayan Poyraz Karayel ekibi, final çekimlerini tamamlayarak hüzünlü bir veda yaşadı.

17-02/21/albay.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda gönülleri fethetmiş İlker Aksum, Musa Uzunlar, Hare Sürel, İdil Fırat, Funda Eryiğit, Ali İl, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci gibi ünlü oyuncular yer alıyordu. 

Dizinin setinde tanışıp dillere destan bir aşka imza atan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli’ye başka dizilerden teklif geldiğini bilsek de, tatlı çiftimiz tempolu dönemlerinden sonra bir süre dinlenmek istediklerini açıkladılar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin