Poyraz Karayel'in Poyraz'ı İlker Kaleli'nin yeni imajı oldukça beğenildi!

İlker Kaleli'nin yeni imajı sevenlerini şaşırtırken, oldukça beğeni topladı.

Merve Mutlu
17 Ocak 2019 - 11:31
Magazin

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrolünü Burçin Terzioğlu ile paylaştığı Poyraz Karayel dizisinde, Poyraz karakteri ile televizyon kariyerinde yükselişe geçen başarılı oyuncu İlker Kaleli imaj değişikliği yaptı. 

Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül karakterini canlandıran ve sette başlayarak uzun süre ilişki yaşadığı başarılı ve güzel oyuncu Burçin Terzioğlu ile ayrılıklarının ardından ilk kez görüntü veren İlker Kaleli, yeni imajını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.

19-01/17/lker-kaleli.png

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ve en son DİP adlı internet dizisinde rol alan İlker Kaleli, uzun saçı ve sakalıyla dikkat çekti. 34 yaşındaki Kaleli’nin bu tarzı, hayranları arasında 'yeni bir projesi mi var' sorusuna yol açtı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin