Turabi The Challenge yarışması ile Amerika'da bizleri temsil edecek!

Survivor yarışması ile ünlenen Turabi Çamkıran şimdi de Amerika'nın ünlü yarışma programı The Challenge'da kendisini gösterecek ve ülkemizi temsil edecek!

Nurşah
17 Ocak 2019 - 11:40
Magazin

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor yarışma programının belki de en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Turabi The Challenge War of the Worlds yarışmasına katılıyor!

19-01/17/turabi-the-challenge-yarisma.jpg

Turabi The Challenge yarışması ile Amerika'da!

Haberi Turabi Çamkıran sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçilerine şu sözlerle duyurdu:

BOOM

Amerika’nın en ünlü, en zor ve en çok kazandıran yarışması olan THE CHALLENGE “war of the worlds” yarışmasında Türkiye’ yi temsil edicem.Amerika’nın Mtv kanalında. Umarım sizi gururlandırırım.

19-01/17/turabi-the-challenge.jpg

Turabi'nin katılacağı The Challenge War of the Worlds yarışması hakkında

Amerika'da oldukça sevilen bu yarışma MTV kanalında izleyici ile buluşuyor... Yarışmada, dünyanın pek çok çeşitli ülkesinden gelen ve çeşitli programlarla ülkelerinde tanınmış isimler yer alıyor. 1 milyon dolarlık ödül için bir araya gelen 34 yarışmacının yer aldığı MTV tarafından düzenlenen The Challenge War of the Worlds yarışmasının bu sezonunun "en zorlu ve en gıcık" sezonlardan birisi olacağı söyleniyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin