Beren Saat'in merakla beklenen Netflix dizisinden ilk detaylar geldi!

Başarılı kadın oyuncu Beren Saat'in büyük bir merakla beklenen Netflix dizisinden ilk detaylar gelmeye başladı!

Nurşah
17 Ocak 2019 - 11:43
Gündem

Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile televizyon ekranlarında yer alan Beren Saat'in ikinci Türk Netflix projesinde yer alacağı duyurulmuş ve bu haber hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılanmıştı... Merakla beklenen 2. Netflix dizimiz hakkındaki ilk detaylar Milliyet yazarı Sina Koloğlu tarafından köşesinde paylaşıldı! 

19-01/17/beren-saat-netflix-dizi-detay.jpg

Beren Saat'in başrolde yer alacağı dizinin detayları belirginleşiyor!

Merakla beklenen dizi, Şanlıurfa'da bulunan Göbeklitepe hakkında tarihi ve fantastik öğeler bulunduran bir konuya sahip olacak. Aşk Tesadüfleri Sever, Hanımın Çiftliği, Elveda Rumeli, İntikam gibi sevilen projelerde kalemini konuşturan Nuran Evren Şit'in 2. Netflix dizimizin senaryosunu yazacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

Dizinin yapımcısı ise, ülkemizde büyük bir yankı uyandıran ilk Türk Netflix projesi Hakan: Muhafız'da imzası bulunan O3 Medya olacağı haberde paylaşılanlar arasında. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Haberin tamamını okumak için tıklayınız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin