Pretty Little Liars spinoffu Pretty Little Liars: The Perfectionists dizisi geliyor!

Freeform, Pretty Little Liars'ın başrollerinden Sasha Pieterse ve Janel Parrish'in dizideki rolleriyle geri döneceği "Pretty Little Liars: The Perfectionists" dizisi için resmi pilot bölüm siparişini verdi.

Volkan Küçükel
25 Eylül 2017 - 23:49
Gündem

Pretty Little Liars hayranları bavullarınızı hazırlayın! Şimdi Beacon Heights'e gitme zamanı!

Freeform'un en büyük kitleye ulaşan dizisi olarak tabir edebileceğimiz, ülkemizde Tatlı Küçük Yalancılar olarak uyarlamasını izlediğimiz "Pretty Little Liars" üç ay önce büyük finalini gerçekleştirdi ancak hazır olun; Pretty Little Liars'ın spinoff dizisi yolda!

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS DİZİSİ DUYURULDU

Yayıncı kanal Freeform, Pretty Little Liars'ın başrollerinden Sasha Pieterse (Ali DiLaurentis) ve Janel Parrish'in (Mona Vanderwaal) pilot bölümde dizideki rolleriyle geri döneceği "Pretty Little Liars: The Perfectionists" dizisi için resmi pilot bölüm siparişini verdi.

17-09/25/sasha-pieterse.jpg

Yeni projenin Pretty Little Liars'ın arkasındaki aynı ellerden çıktığını söylemek mümkün. Yazar/yürütücü yapımcı I. Marlene King, Alloy Entertainment ve Warner Horizon Scripted Television ortaklığında hazırlanacak The Perfectionists, Pretty Little Liars yazarı Sara Shepard'ın aynı isimdeki popüler kitap serisinden ekranlara uyarlanacak.

"PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS" KONUSU

Pretty Little Liars: The Perfectionists dizisinin kısaca konusuna bakacak olursak:

Dizinin hikayesinin geçtiği Beacon Heights kasabası üst düzey üniversitesinden üstün başarılı sakinlerine kadar her şeyin mükemmel göründüğü bir yerdir. Fakat tahmin edilebileceği üzere aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir!

Bu mükemmelliyetçilik baskısı kasabada ilk cinayetin işlenmesine sebep olur. Ve her mükemmelliyetçiliğin ardında bir sır, bir yalan ve bir gerekçe bulunmaktadır.

Kanalın daha önceki ismiyle ABC Family sürecinde; King ve Warner Horizon bir araya gelerek The Perfectionists'i ekranlara uyarlama çalışmalarına başlamıştı. O tarihten bu yana bu konudaki ilk resmi adım yeni atıldı ve proje, bir Pretty Little Liars spinoff'una dönüştü.

17-09/25/the-perfectionists-kitap.jpg

Freeform Programlama ve Geliştirme Başkan Yardımcısı Karey Burke yeni projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Pretty Little Liars kültürel bir fenomendi. Bu nedenle hayranların daha fazlasını istemesi şaşırtıcı değil. Marlene King'in zengin ve devrimsel öykü anlatımını, Rosewood'daki gibi birçok sır ve yalanı Beacon Heights'a taşıyacak yeni kadın karakterlerle sürdürmek için sabırsızlanıyoruz."

I. Marlene King'in düşünceleri ise şöyle: "Sara Shepard, Alloy, Freeform ve Warner Horizon ile iş birliğine devam etmek ve Beacon Heights'teki heyecanlı ve ürkütücü yeni dünyayı hayranlarımıza tanıtacak olmak beni sabırsızlandırıyor."

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Alloy Entertainment, Long Lake Media ve Warner Horizon Scripted Television iş birliğiyle hazırlanan dizinin pilot bölüm senaryosu I. Marlene King tarafından kaleme alınırken King; Leslie Morgenstein (PLL) ve Gina Girolamo (The 100) ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

Pretty Little Liars'tan türeyen ilk dizi Pretty Little Liars: The Perfectionists olmayacak. Dizinin ilk spinoff'u 2013 senesinde ekranlara gelen Rawenswood olmuş ve yapım, sadece bir sezon ekranlarda kalabilmişti.

Pretty Little Liars: The Perfectionists'in senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor. Yakın bir zaman içinde pilot bölüm oyuncu kadrosuyla ilgili haberlerin gelmesi bekleniyor.

17-09/25/pretty-little-liars-oyunculari.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin