Pretty Little Liars'ın Aria'sı Lucy Hale yeni dizisini buldu: Katy Keene

Riverdale dizisinin spinoff projesi Katy Keene'in oyuncu kadrosu şekilleniyor. Diziye ismini veren karaktere Lucy Hale hayat verecek. Katy Keene nasıl bir dizi? Konusu, oyuncu kadrosu...

The CW kanalının popüler güncel yapımlarından Riverdale'in uzantı dizi projesi niteliğini taşıyan "Katy Keene" kadın başrolünü buldu!

"KATY KEENE" BELLİ OLDU!

Özellikle Pretty Little Liars dizisindeki Aria Montgomery rolüyle tanınan aktris Lucy Hale diziye ismini de veren Katy Keene'i canlandıran isim olacak.

19-03/12/katy-keene.jpeg

Ashleigh Murray (Riverdale), Camille Hyde (Power Rangers Dino Charge), Lucien Laviscount (Scream Queens), Jonny Beauchamp (Stonewall) ve Julia Chan (Silent House) dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan diğer isimler olmuşlardı.

"KATY KEENE" DİZİSİNİN KONUSU

Riverdale yaratıcı/yürütücü yapımcısı Roberto Aguirre-Sacasa ve Michael Grassi ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Katy Keene'in hikayesi; Archie Comics dünyasının dört ikonik karakterinin yaşamları ve aşklarına odaklanıyor.

Moda efsanesi Katy Keene (Hale) ve şarkıcı/söz yazarı Josie McCoy'ın (Ashleigh Murray) dahil olduğu yirmili yaşlarındaki bu grubun üyelerinin New York'ta hayallerinin peşinden koşmalarına tanıklık edeceğiz.

Müzikal drama; karakterlerin Broadway, podyum ve kayıt stüdyolarında başarılı olma yolunda çıktıkları basamakları ve bu serüvende karşılaştıkları zorlukları gözler önüne serecek.

19-03/12/lucy-hale.jpg

Hale'in hayat vereceği cesur, cömert ve özgür ruhlu Katy Keene karakteri moda tasarımcısı olmayı hedefleyen yirmili yaşlarda bir NewYorklu. Katy, lüks bir mağazada kişisel alışveriş danışmanlığı yapmadığı zamanlarında arkadaşlarıyla vakit geçirmekte ve flört etmekte.

Son olarak Michael Pena ve Maggie Q ile birlikte rol aldığı Sony/Blumhouse filmi Fantasy Island ve başrolünde yer aldığı Chris Riedell & Nick Riedell yönetmenliğindeki romantik komedi türündeki A Nice Girl Like You filminin çekimlerinden çıkan Lucy Hale yakın geçmişte yine The CW'de yayınlanan ve ömrü tek sezonluk olan Life Sentence dizisinde rol almıştı. Hale'i özellikle Pretty Little Liars dizisi ve Truth or Dare filminden de hatırlayabiliriz.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Berlanti Productions ve Warner Bros. TV ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Roberto Aguirre-Sacasa, Grasi, Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Jon Goldwater'dan oluşuyor. Maggie Kiley ise deneme bölümünün yönetmen koltuğundaki isim olacak.

Katy Keene dizi projesi kanaldan resmi dizi onayını alması halinde önümüzdeki sonbahar döneminde ekranlara gelebilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin