Prison Break 5. sezon 5. bölüm ne zaman?

Sezonun dördüncü bölümü "The Prisoner's Dilemma" ile beşinci sezonu neredeyse yarıladık. Peki Prison Break: Sequel 5. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Dokuz bölüm sürecek kısa bir beşinci sezonla ekranlarda yeniden dirilen Prison Break'in yeni sezonunu neredeyse yarıladık. Dizi, sezonun dördüncü bölümü olan "The Prisoner's Dilemma" ile geçtiğimiz gün izleyicilerle buluştu.

PRISON BREAK: SEQUEL 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

IŞİD'in şehrin içine sızması ve hapishaneye iyice yaklaşmasıyla birlikte gardiyanların ve görevlilerinin çoğunun görevi bırakıp kaçması sonrasında hapishanede oluşan kaos ortamıyla Michael ve takımı kendilerini sonunda dış dünyada buldu.

Ancak Türk oyuncu Numan Acar'ın canlandırdığı Ebu Ramal'ın öldürülmesiyle birlikte şehirde IŞID'in hedefi haline geldiler. Sezonun geri kalan bölümlerinde ekibimizin Yemen'den kaçış planını izleyeceğiz.

17-04/27/8.jpg

POSEIDON'IN GİZEMİ ÇÖZÜLÜYOR

Hikayenin Amerika cephesinde ise T-Bag (Robert Knepper) ve Kellerman (Paul Adelstein) buluşması beraberinde önemli gelişmeleri getirdi. Kellerman'ın vedası ve T-Bag'in gayretiyle Poseidon'ın gizemi yavaş yavaş çözülmeye başlıyor gibi.

17-04/27/9.jpg

PRISON BREAK: SEQUEL 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Prison Break: Sequel'de gerçekler açığa çıkıyor...

Prison Break'in yeni bölümünde tempo azalmıyor. Lincoln, Michael'a gerçekten ne olduğunu anlamaya çalışırken hayal kırıklığına uğruyor. C-Note'un ise yeni bir kaçış planı vardır ancak bu planın yeterince hızlı yürütülmesi hiç kolay olmayacaktır.

Sezonun beşinci bölümü "Contingency" 02 Mayıs Salı akşamı FOX ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

17-04/27/4.jpg

Bölümün Oyuncu Kadrosu: Wentworth Miller (Michael Scofield), Dominic Purcell (Lincoln Burrows), Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi), Mark Feuerstein (Jacob Ness9, Amaury Nolasco (Sucre), Robert Knepper (T-Bag), Rockmond Dunbar (C-Note), Paul Adelstein (Paul Kellerman), Augustus Prew (Whip), Rick Yune (Ja), Inbar Lavi (Sheba).

Bölümün Konuk Oyuncuları: Christian Michael Cooper (Mike Scofield), Steve Mouzakis (Van Gogh), Marina Benedict (A&W), Kunal Sharma (Sid), Amin El Gamal (Cyclops), Crystal Balint (Heather), Faran Tahir (Jamil), Lee Majdoub (Yasser).

Prison Break: Sequel 5. Bölüm Fragmanı:

PRISON BREAK 5. SEZON 5. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

17-04/27/1.jpg

17-04/27/3.jpg

17-04/27/2.jpg

17-04/27/5.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin