Prison Break 5. sezon finali ne zaman?

Prison Break'in Prison Break: Sequel isimli beşinci sezonunda sona yaklaşıyoruz. Beşinci sezon dokuzuncu bölüm ne zaman ekranlarda olacak?

Volkan Küçükel
24 Mayıs 2017 - 14:48
Yeni Bölüm

2009 senesinde dördüncü sezonunun yayınlanmasının ardından final yapan ancak seneler sonra mini bir sezonla ekranlara geri dönerek hayranlarını heyecanlandıran Prison Break'in Prison Break: Sequel isimli beşinci sezonunda sona yaklaşıyoruz.

PRION BREAK 5. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ekranlara gelen yeni bölümde Michael ve ekibi Yemen'den kaçış sürecini tamamlayıp Amerika'ya ayak basarken bundan sonra Michael'ın Sara ve oğlunu Poseidon'un elinden kurtarabilme mücadelesini izledik ve izlemeye devam edeceğiz.

T- Bag & Whip, Lincoln & Luca Abruzzi ve Lincoln & Sheba arasında yaşanan olaylar bölümün önemli noktalarıydı. Michael ve Poseidon arasındaki savaşın akıl oyunlarına dönmesi de izleyicilere pek çok ters köşe yaşattı.

17-05/24/prison-break-5-sezon-8-bolum-fotografi.png

PRISON BREAK 5. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Prison Break'in beşinci sezon finalinde heyecan doruk noktaya çıkıyor. Sara ve Mike'ı koruyabilmek için Michael ve Lincoln'un tehlikeli tehditlerle mücadelesi sürecek. Poseidon ise Michael ve ekibine karşı yürüttüğü akıl oyunlarını sürdürecek.

PRISON BREAK 5. SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Aynı zamanda sezon finali bölümü olan sezonun dokuzuncu bölümü "Behind The Eyes" 30 Mayıs Salı akşamı Fox ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Bölümün Ana Oyuncu Kadrosu: Wentworth Miller (Michael Scofield), Dominic Purcell (Lincoln Burrows), Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi), Mark Feuerstein (Jacob Ness), Amaury Nolasco (Sucre), Robert Knepper (T-Bag), Rockmond Dunbar (C-Note), Paul Adelstein (Paul Kellerman), Augustus Prew (Whip), Rick Yune (Ja), Inbar Lavi (Sheba).

Bölümün Konuk Oyuncuları: Christian Michael Cooper (Mike Scofield), Steve Mouzakis (Van Gogh), Marina Benedict (A&W), Leo Rano (Luca), Duncan Ollerenshaw (Blue Hawaii) ve Devin Mackenzie (Nelson Thoureau).

17-05/24/poseidon.png

PRISON BREAK DEVAM EDECEK Mİ?

Prison Break'in beşinci sezonunun sonuna gelmesi kuşkusuz akıllara yeni bir sezon daha gelir mi sorusunu getiriyor. Konuyla ilgili geçtiğimiz haftalarda konuşan kanal yöneticileri şu an için yeni bir sezon düşünceleri olmadığını ancak yapımcıların aksiyon dramasının geri dönüşü için yeni bir fikirle gelmeleri durumunda gelecekte bir zaman diliminde yeni bir sezon daha yapmayı düşünebileceklerini belirtmiş ve bu durumun aceleye getirilmeyecek kadar özel olması gerektiğini söylemişlerdi.

"Prison Break" 5. Sezon 9. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali):

 

Prison Break 5. Sezon 9. Bölüm Fotoğrafları:

17-05/24/prison-break-sezon-finali-1-1495626291.png

17-05/24/prsion-break-sezon-finali-2.png

17-05/24/prsion-break-sezon-finali-3.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin