Problem Nick (No Good Nick) 2. sezon olacak mı? Netflix dizisi devam edecek mi?

Melissa Joan Hart ve Sean Astin'li Netflix aile komedisi No Good Nick'in geleceği belli oldu. Yapılan açıklamaya göre dizinin 2. sezonu olmayacak! Detaylar...

Her hafta takipçilerini yepyeni dizilerle tanıştıran Netflix bir yandan da bünyesindeki bazı dizilerin iptalini gerçekleştiriyor. Dijital yayın platformunun iptal kıyımına uğrayan son dizi "No Good Nick (Problem Nick)" oldu.

NO GOOD NICK DEVAM ETMEYECEK!

Sabrina the Teenage Witch ile tanıdığımız Melissa Joan Hart ve yakın geçmişte Stranger Things'te izlediğimiz Sean Astin ikilisinin başrolleri paylaştığı aile komedisinin iptali dizinin yapımcılarının paylaştığı bir bildiri ile duyuruldu.

Yaratıcı/yürütücü yapımcılar David H. Steinberg ve Keetgi Kogan'ın iptal haberini verdikleri bildiride Netflix ve dizi hayranlarına teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

19-10/05/no-good-nick-netflix.jpg

İlk sezonu 20 bölümden oluşan No Good Nick'in 10 bölümlük ilk kısmı Nisan 2019'da, geri kalan 10 bölümlük ikinci kısmı ise Ağustos ayı içinde Netflix arşivine eklenmişti.

NO GOOD NICK KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Hart dizide kariyer basamaklarını yükselmede aşırı rekabetçi anne Liz; Astin ise sempatik, neşeli ancak şapşal bir baba Ed karakterini canlandırmaktadır. Hikaye çiftimizin, kendilerinin uzaktan akrabası olduğunu iddia eden 13 yaşındaki Nick'i plansız bir şekilde dört kişilik ailelerine dahil etmeleri ekseninde şekilleniyor. Ancak henüz bilmedikleri bir şey vardır: Nick feleğin çemberinden geçmiş, sokakların kurdu bir üçkağıtçıdır ve aile için gizli bir planı vardır.

No Good Nick'in oyuncu kadrosunda Hart ve Astin'e Siena Agudong (Star Falls, Alex & Me), Kalama Epstein (The Fosters, Liberty Crossing) ve Lauren Lindsey Donzis (Liv & Maddie) gibi isimler eşlik ediyorlar.

19-10/05/no-good-nick-1-sezon.jpg

No Good Nick, The Ranch'in ardından Netflix'in yapımını üstlendiği çoklu kamera yöntemiyle çekilen ikinci dizi olma özelliğini taşıyor.

"No Good Nick" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin