Project Blue Book 1. sezon 4. bölüm ne zaman? UFO dizisinin yeni bölüm fragmanı ve konusu

History'nin bir döneme damgasını vuran "Mavi Kitap Projesi"ni konu alan Project Blue Book dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Project Blue Book 1. sezon 4. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

History Channel'ın UFO araştırmaları odaklı dizisi "Project Blue Book" geride bıraktığımız hafta üçüncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin üçüncü bölümünde hikaye, tarihte Lubbock Işıkları olarak bilinen vaka çevresinde şekillendi.

Dr. Hynek ve Yüzbaşı Quinn; Teksas eyaletinin Lubbok şehri sakinlerinin gökyüzünde V şeklinde dizilmiş, hızlıca yarım çember şeklinde hareket eden gizemli ışıklar görmesi sonrasında olayı araştırmak için iş başı yaptılar.

General Hugh Valentine ve James Harding; Hynek ve Quinn'e Teksas'ta karşılaştıkları ışıkların ve radar raporlarının bilinmeyen uçan bir objeye ait olmadığını, Randolph Hava Kuvvetleri Üssü'nden uçurulan V-Kanat adlı çok gizli bir Amerikan uçağıyla gerçekleşen deneysel ve çok gizli bir araştırmaya ait olduğunu söyleseler de Hynek bu iddiayı gerçekçi bulmaz.

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, üçüncü bölümü "The Lubbock Lights" ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 1.95 milyon izleyici rakamlarını elde ederek bir önceki bölüme kıyasla yükseliş gösterdi.

19-01/28/project-blue-book-1-sezon-4-bolum-foto6.jpg

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Project Blue Book; Pete Travis'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 4. bölümü "Operation Paperclip" ile 29 Ocak 2019 Salı akşamı History Channel ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Her bir bölümünde, Birleşik Devletler tarihinin en gizemli döneminde yaşanan olaylarla UFO teorilerini harmanlayan gerçek dosyalardan yararlanan dizinin yeni bölümü tarihte "Operation Paperclip" olarak bilinen harekatı konu edinecek.

19-01/28/project-blue-book-1-sezon-4-bolum-foto3.jpg

Ticari bir uçağın havadayken UFO ile karşılaşması, Hynek (Aidan Gillen) ve Quinn (Michael Malarkey) ikilisini Huntsville, Alabama'daki eski Nazi bilim adamlarını kapsayan gizemli bir gündeme sahip çok gizli bir programa yönlendirir.

Operation Paperclip; ABD askeri istihbarat servisinin II. Dünya Savaşı'nın sona ermesiyle Nazi Almanyası'ndan önemli bilim adamlarının ülke dışına kaçırılması operasyonunun kod adı olarak bilinmektedir.

BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-01/28/project-blue-book-1-sezon-4-bolum-foto1-1548631363.jpg

19-01/28/project-blue-book-1-sezon-4-bolum-foto2.jpg

19-01/28/project-blue-book-1-sezon-4-bolum-foto4.jpg

19-01/28/project-blue-book-1-sezon-4-bolum-foto5.jpg

19-01/28/project-blue-book-1-sezon-4-bolum-foto7.jpg

"Project Blue Book 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin