resim yok
18 Nisan 2011 - 00:00

 

Berk Oktay, lise yıllarında fazla kilolarıyla dikkat çeken bir gençmiş. Kızlar ona bakmıyor-muş bile! Sonra bir gün kendine sormuş “Sen nereye gidiyorsun?” diye...

 

* ‘Arka Sokaklar’, Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri oldu. 
Beş sezondur ekrandayız. Seneye de kanalla anlaşıldı diye duydum. 

Küçükken polis olma hayalleri kurar mıydınız? 
Hayır ama silaha karşı ilgim vardı. Çünkü babam silah üreten bir fabrikada çalışıyordu. Altı yaşından itibaren silahların içinde büyüdüm. 

Çocukken ne olmak isterdiniz?
Masa başı bir görev yapmak istemiyordum. Jeoloji mühendisliğini bitirdim. Ama mesleğimi yapmadım. Kafamda hep şov dünyasıyla alakalı   bir şeyler vardı. 

Yakışıklı olduğunuzu ne zaman fark ettiniz?
Çok şişman bir çocuktum. Sonra bir gün “Sen nereye gidiyorsun?” sorusunu kendime sordum. Lisenin ilk senesiydi, hiçbir kız bakmıyor. Yemeği bıraktım, spor yapmaya başladım. Baktım bir şeyler düzeliyor, birkaç kişi bakıyor, kendime dikkat etmeye başladım. Lise sonda popülerdim.

* Modelliğe, lise yıllarında mı         başladınız?
16 yaşında başladım. 18 yaşında   Ankara’da bir modellik ajansına kaydoldum. Sonra İstanbul’a gelip Uğurkan Erez’le çalıştım. 2001 yılında Best Model’e katılıp ‘Gelecek Vaat Eden Model’, 2003’de de ‘Best Model Of  Turkey’ seçildim.

“Kıvanç’la dargın değiliz”
 

* Kıvanç Tatlıtuğ ile bir dönem dargın olduğunuz konuşulmuştu.
Yok öyle bir şey. Kıvanç’la en son trafikte karşılaştık; “Kahve içelim dedik” ama yine iş yoğunluğundan bir araya gelemedik.

* Oyunculuk yönünüzü kim keşfetti?
Türker İnanoğlu. Bir gün beni yanına çağırdı. “Oyunculuk yapmak ister misin?” dedi. “İsterim” dedim ve ‘Tatlı Bela Fadime’ ile oyunculuğa başladım.

* Formunuzu nasıl koruyorsunuz?
Sabah çok erken kalkıyorum ve    haftanın beş günü spora gidiyorum. Kayak yapıyorum, at biniyorum, şu sıralar fitness yapıyorum. 

At bindiğinizi söylediniz.   Bu ilgi nereden geliyor?
O spor değil, terapi gibi. Saatlerce psikologla konuşmak yerine, bir saatinizi ata ayırsanız, bütün kafanız dağılıyor. Hepsinin ayrı bir karakteri var. Ben agresif atları daha çok seviyorum. Kendi yapım da biraz agresif olduğu için onlarla daha iyi uyum sağlıyorum.

*Dizide bir evlenememe durumunuz var.
Elif’in (Çağla Kubat) yerinde başkası, “Yeter!” derdi. Sinan karakteri, evlilikten çok korkuyor. 

Size göre evlilik nasıl bir şey?
Doğru insan ve doğru zaman yakalandığında olması gereken bir şey. İleride bir ailem olsun çok istiyorum.

* Şu an bir sevgiliniz var mı? 
Düzgün giden bir hayatım var. Ama sonu nereye gider bilmiyorum.

* Baba olmaya kendinizi hazır hissediyor musunuz?
İstiyorum ama evliliğe hazır değilim. Bunu bastırmak için bir köpek sahibi oldum. Eve döndüğümde karşılıksız bir sevgiyle karşılanmak harika. 


“KADINIMI sahiplenirim” 
 

Bekar olmanın zorlukları neler?
İnsan sabah kalktığında kahvaltı hazır olsun istiyor, akşam yemek arıyor. Ama hepsine alıştım. 12 senedir ailemden ayrı yaşıyorum. 

Bu anlamda eve bir yardımcı almak daha mantıklı değil mi?
Aynen öyle. “Gömleğimi ütülesin” diye bir kadının sorumluluğunu alır mıyım ben hiç? Ütüsüz giyerim daha iyi.

* Peki light mı yoksa maço bir erkek misiniz?
Akrep burcuyum. Light’ın tersi, kazak erkekse ben öyleyim. Yumuşamayan birçok yönüm var.
 

Arkadaşlarımla erkek erkeğe çıkıp maç seyretmeyi severim. Kadınımı son derece sahiplenirim. Ama 12 senedir yalnız yaşadığım için bulaşık yıkayıp, yemek de yaparım.

 

200. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin