Quantico 3. sezonda Yasmine Al Massri ayrılıyor!

Quantico'nun ilk iki sezonunda FBI'ın ikizleri Nimah ve Raina karakterlerine başarıyla hayat veren Yasmine Al Massri kadrodan ayrıldı ve üçüncü sezonda yer almayacak.

Volkan Küçükel
15 Haziran 2017 - 23:40
Gündem

ABC'nin ajan draması Quantico geride bıraktığı ikinci sezonunda düşük izlenme oranları ve değişen yayın günüyle bekleneni veremese de üçüncü sezon onayını kapmayı başarmıştı.

Üçüncü sezonu için 13 bölümlük sipariş verilen dizinin yeni sezonunda ana kadrodan bir ismi artık göremeyeğiz.

3. SEZON ÖNCESİ YAPRAK DÖKÜMÜ

Dizinin ilk iki sezonunda FBI'ın ikizleri Nimah ve Raina karakterlerine başarıyla hayat veren Yasmine Al Massri kadrodan ayrıldı ve üçüncü sezonda yer almayacak.

Aktris bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

17-06/15/jazmari-instagram.png

ABC Studios ve Mark Gordon yapımcılığındaki Quantico'nun yaratıcı/yürütücü yapımcısı Josh Safran da yeni sezon öncesi dizi sorumlusu görevinden ayrılmıştı. Ekibin yeni showrunner arayışı devam ediyor.

İkinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting ortalaması elde eden Quantico'nun reytingleri ilk sezon ile kıyaslandığında yüzde 45'lik bir düşüş gösterirken dizi, 2.8 milyon izleyici ortalaması ile ilk sezona kıyasla yüzde 36'lık önemli bir düşüş göstermişti.

17-06/15/quantico-yasmine-al-massri.jpg

Priyanka Chopra, Blair Underwood, Jake McLaughlin, Johanna Braddy, Aunjanue Ellis, Russell Tovey gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yeni sezonunun başlangıç tarihi henüz netleşmedi.

Yasmine Al Massri - Quantico:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin