Queen Sono 2. sezon olacak mı? Netflix'ten duyuru var!

Netflix'in Afrika yapımı suç-aksiyon dizisi Queen Sono geri dönecek mi sorusu cevabını buldu! Resmi 2. sezon onayını alan dizinin yeni sezonu ne zaman? Detaylar...

Netflix'in Afrika yapımı ilk orijinal dizisi olma özelliğini taşıyan "Queen Sono"nun ilk sezon bölümleri 28 Şubat 2020'de sunulmuştu. Peki, ikinci sezon olacak mı, olacaksa ne zaman? İşte bu soruların cevapları belli oldu!

QUEEN SOLO YOLA DEVAM EDİYOR!

Quantico dizisinden tanıdığımız Pearl Thusi'nin başrolünde yer aldığı; suç, aksiyon ve gerilim öğelerini harmanlayan dizi resmi 2. sezon onayını aldı.

Yeni sezonun çekimlerine sene sonuna doğru başlanması planlanıyor. Yayın tarihi ise ilerleyen aylarda duyurulacak.

20-04/29/queen-sono-ikinci-sezon-duyurusu.jpg

QUEEN SONO 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Güney Afrikalı seçkin casus Queen Sono'nun, annesinin ölümünün ardındaki gerçeği keşfetmeye çalışırken kendisini iş ve siyaset dünyası arasındaki çirkin ilişkilerin ortasında bulmasıyla gelişen olayları konu edinen yapımın ikinci sezon hikayesinde gerçeği arayışı, Queen Sono'yu Afrika çapında bir göreve götürecek.

Netflix'in Afrika yapımı orijinal programlarından sorumlu olan Dorothy Ghettuba konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Queen Sono'nun ilk sezonu, Afrika'dan çıkan heyecan verici hikayeleri dünya geneline tanıtma yolculuğumuzun başlangıcı ve Afrika televizyonunda güçlü bir kadın siyah liderin eşi benzeri görülmemiş bir temsiliydi. Queen Sono'nun ilk sezonunda kum ve cazibe, güç ve kırılganlık, bunların yanı sıra geçmişin ve bugünün, Afrika deneyiminin karmaşıklıklarını ve nüanslarını soruşturan güçlü bir anlatıya dönüştüğünü gördük. Kagiso Lediga ve Diprente ekibi, izleyicilerimize yankı uyandıran etkileyici bir hikaye sundular ve önümüzdeki sezon Queen Sono'da neler yaptıklarını görmek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

20-04/29/queen-sono-afis.jpg

Kagiso Lediga'nın yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosu Pearl Thusi (Queen Sono), Vuyo Dabula (Shandu Johnson Magwaza), Loyiso Madinga (Frederique Kazadi), Kate Liquorish (Ekaterina Gromova), Sechaba Morojele (Dr. Sidwell Isaacs), Rob van Vuuren (Viljoen), Chi Mhende (Miri Dube), Otto Nobela (Bula Bule), Khathu Ramabulana'dan (William Chakela) oluşuyor.

Diprente Films yapımcılığında hazırlanan Queen Sono'nun yürütücü yapımcılığını ise Lediga ile birlikte Tamsin Andersson üstleniyor.

20-04/29/queen-sono-foto.jpg

Netflix, Queen Sono'nun başarısının ardından, dünya izleyicisiyle buluşacak ikinci Afrika yapımı orijinal dizisi "Blood & Water"ın hazırlıklarını sürdürüyor.

"Queen Sono" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin