Quiet On Set: The Dark Side of Kids TV BluTV’de yayında!

1990'ların sonu ve 2000'lerin başındaki en popüler çocuk programlarından bazılarının arkasındaki zehirli ve tehlikeli kültürü ortaya çıkaran dört bölümlük bir belgesel dizisi Quiet On Set: The Dark Side of Kids TV discovery+ ayrıcalığıyla yayına girdi.

Volkan Usta
27 Mart 2024 - 14:14
Viral

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, 1990'ların sonu ve 2000'lerin başındaki en popüler çocuk programlarından bazılarının arkasındaki zehirli ve tehlikeli kültürü ortaya çıkaran dört bölümlük bir belgesel dizisi Quiet On SetThe Dark Side of Kids TV discovery+ ayrıcalığıyla yayına girdi.

Yapımcı Dan Schneider tarafından inşa edilen ve popüler kültüre inkar edilemez bir etkisi olan bir imparatorluğun perdesini aralanıyor. Quiet On Set: The Dark Side of Kids TV, abartılı şaka ve skeçlerle dolu eğlenceli programlarda yer alan, çocuk yıldızları ve taciz, cinsiyet ayrımcılığı, ırkçılık ve uygunsuz dinamiklerle dolu tekinsiz bir ortamı belgeliyor.

Dört bölüm boyunca, tacizkar ve manipülatif davranış kalıplarının yanı sıra setteki çocuk tacizcileriyle ilgili hikayeler gün ışığına çıkacak. Arşiv görüntüler, şovlardan sahneler ve sosyal medya yorumlarıyla örülmüş bu röportajlar, bu dizilerde ilk yayınlandığında aptalca veya kapalı görünebilecek ancak şimdi çok daha karanlık bir alt ton taşıyan birçok anı, yeniden ortaya çıkarak sevilen şovların altında yatanları izleyiciyle buluşturacak.

Quiet On SetThe Dark Side of Kids TV, discovery+ ayrıcalığıyla BluTV’de yayında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin