Radyo D ve Dream Türk'te yeni yayın dönemi başlıyor!

Türkiye’nin en çok dinlenen radyosu Radyo D ve en çok izlenen müzik kanalı Dream Türk yeni yayın dönemine bu hafta başlıyor!

Türkçe müzik dünyasının sevilen ve en çok dinlenen isimlerini stüdyolarında sevenleriyle buluşturan Radyo D ve Dream Türk yeni sezonda da konuklarını ağırlamaya devam ediyor. 

21 Eylül Çarşamba itibarıyla yeni sezona başlayacak programların ilk konuğu ise her şarkısıyla çok sevilen, Türk pop müziğinin en özel kadın seslerinden Ziynet Sali olacak.

Sali, 21 Eylül Çarşamba günü önce saat 14.00’te Dream Türk ekranlarında yayınlanan Refik Sarıöz’ün sunduğu “Deşarj” programına, ardından da saat 15.00’te Radyo D’de dinleyicisiyle buluşan Hilal Özgani’nin sunduğu “Popüler D” programına konuk olacak.

Müzik ve daha fazlasının konuşulacağı bu programları kaçırmayın!

22-09/20/hilal-ozgani.jpg

22-09/20/refik-sarioz.jpg22-09/20/ziynet-sali.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin