Rafet El Roman: "Kurgu, montaj..."

Katıldığı bir film galasında basınla sohbet eden Rafet El Roman, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan estetik yorumları hakkında açıklama yaptı. El Roman, estetikli gibi servis edilen görüntülerinin kurgu ve montaj olduğunu ileri sürdü.

Berfin Sengil
01 Şubat 2024 - 14:00
Magazin

Şarkıcı Rafet El Roman, geçtiğimiz gün "Sadık Ahmet" filminin galasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 55 yaşındaki ünlü şarkıcının adı son günlerde estetik iddialarıyla gündemdeyken, El Roman konuya birinci ağızdan bir kez daha cevap verdi.

Oyuncuların geçirdiği estetik operasyonların ardından mimikleri kullanamama şikayeti olduğu belirtilen ve kendisinin böyle bir sorunu olup olmadığı sorulan Rafet El Roman şöyle yanıtladı:

'Bakın Var mı Herhangi Bir Şey?'

"Bugün konumuz o olmasın, başka bir zaman konuşalım. Hiç operasyon olmadım. Orada kaşlarım yukarı çıkmış, öyle göstermişler. Bugün makyaj bile yapmadım. Bakın var mı herhangi bir şey?

Fake şeyler yapılıyor. Kurgu, montaj oluyor. Benim bugün fotoğraflarım çekildi. Hollywood starı gibi atmışlar."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin