Ramo dizisinin yeni oyuncusu Ayça Koptur!

Show TV'nin sevilen dizisine yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
25 Şubat 2020 - 13:56
Gündem

Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in yer aldığı Show TV dizisi Ramo'nun oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. 

20-02/25/ramo-dizisi.jpg

Adana'da çekimlerine devam edilen ve belalı, yoksul ancak kimi zaman da eğlenceli de olan bir mahallede, Taşkapı'da Pompacılar çetesinin yaptığı işlerle mahallenin yağız delikanlısı olan Ramazan'ın (Ramo) hikayesini ve Sibel'e olan aşkını konu alan dizi, oyuncuların performansı ile de göz dolduruyor. 

Ayça Koptur Ramo dizisinin kadrosunda!

20-02/25/ayca-koptur.png

Sevilen dizinin oyuncu kadrosuna Ayça Koptur da dahil oldu. Koptur dizide 7. bölümden itibaren pavyon şarkıcısı rolüne hayat verecek. 

Ayça Koptur kimdir?

20-02/25/ayca-koptur-1582629426.jpg

1994 senesinde doğan oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Ankara Devlet Konservatuarı'nda pek çok oyunda oynayan isim, dublaj da yapıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin