Ramo ve Jet Sosyete dizileri setlere ara verdi!

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Türkiye'yi de derinden etkiledi.

Merve Mutlu
17 Mart 2020 - 11:11
Gündem

Aralık ayında Çin'de başlayan ve turistlerin yer değiştirmeleri nedeniyle neredeyse tüm dünyaya yayılması ile Türkiye de virüsün uğradığı ülkelerden biri haline geldi. Şu ana dek 47 kişinin yakalandığı bu salgın hastalık, gündelik yaşamı derinden etkiledi. 

20-03/17/dizi-set.jpg

Cafeler, tiyatrolar, sinemalar, gösteri merkezleri, konser salonları, düğün salonları, gazinolar, pavyonlar, barlar, her türlü çocuk oyun alanları, çay bahçeleri, dernek lokalleri, lunaparklar, yüzme havuzları, hamam, sauna ve kaplıcalar, masaj salonları ve spa merkezleri gibi umuma açık alanların geçici olarak kapatılması ile kalabalıkların bir araya gelmesi önlenmeye çalışılırken, televizyon sektörü de bundan nasibini aldı.

Ramo ve Jet Sosyete dizileri setlere ara verdi!

20-03/17/bkm.png

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo ile puhutv'de yayınlanan sitcom dizisi Jet Sosyete, kalabalık çalışma ortamlarının sağlık koşullarını riske sokması nedeniyle geçici olarak setleri durdurma kararı alan dizilerden oldu. BKM Yapım imzası ile hazırlanan bu dizi bir süre çalışmalara ara verecek. "TV yapımlarımızın tamamının set çalışmalarına, Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında geçici bir süre ara veriyoruz. Bu süreci sağlıkla atlatıp en kısa sürede yeni bölümlerle bir arada olacağız." notu paylaşan yapım şirketinin çalışmalara ne zaman döneceği ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin