Raney Branch Being Mary Jane kadrosunda!

Raney Branch, Gabrielle Union'ın başrolünü paylaştığı BET'in popüler drama dizisi Being Mary Jane'in oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
24 Mart 2017 - 13:38
Gündem

Raney Branch (Bones, The Originals), Gabrielle Union'ın başrolünü paylaştığı BET'in popüler drama dizisi Being Mary Jane'in oyuncu kadrosuna katıldı.

"BEING MARY JANE" KONUSU

The Game'den Mara Brock Akil'in yaratıcısı olduğu Being Mary Jane'in hikayesi haber spikeri Mary Jane Paul'un (Union) kişisel ve mesleki hayatında çoğu zaman yaşadığı talihsizlikler üzerine şekilleniyor.

BRANCH'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Tekrar eden önemli bir rolle kadroya katılan Raney Branch dizide gelecek vaat eden genç halkla ilişkiler uzmanı Aaliyah Luckett karakterine hayat verecek. Luckett, kanalın marka yönetimi firmasıyla bağlantılı olup Mary Jane'in toplumdaki popülaritesi ve tanınırlığını iyileştirmekle görevlidir.

Mary Jane'in ulaşılmaz ve biraz soğuk olduğunu gören Luckett bu durumu düzeltmek, Mary Jane'in sevimlilik ve hoşlanılabilirlik seviyesini yükseltmek için çalışmalara başlar.

17-03/24/raney-branch.jpg

AKTRİSİN DİZİ KARİYERİ

Bones (Felicia Saroyan) ve The Originals (Celeste Dubois) gibi dizilerde karşımıza çıkan Branch ayrıca Grandfathered (Alicia), You're the Worst (Heather), Casual (Annaleigh), New Girl (Trish), Grey's Anatomy (Nova Jenkins) ve Chasing Life (Ruthie) gibi çeşitli dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Being Mary Jane'in oyuncu kadrosunda Gabrielle Union dışında Richard Roundtree, Margaret Avery, Richard Brooks, Lisa Vidal, B.J. Britt, Aaron Spears, Latarsha Rose ve Stephen Bishop gibi isimler rol alıyor.

"Being Mary Jane" 4. sezon oyuncu kadrosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin