Rasim Öztekin 35 yıl sonra ilk kez zengin oldu!

Oyuncu Rasim Öztekin, rol aldığı 'Mandıra Filozofu' isimli filmde, 35 yıllık kariyerinde ilk kez zengin bir adamı canlandırdı.

resim yok
12 Nisan 2014 - 10:20
Röportaj

''Hayatımda ilk defa zengin birini oynadım!''

Oyuncu Rasim Öztekin, rol aldığı 'Mandıra Filozofu' isimli filmde, 35 yıllık kariyerinde ilk kez zengin bir adamı canlandırdı.

Öztekin "Bir gün bile olsa zengin hayatı yaşamak güzeldi" diyor.


Rol aldığı birçok film ve diziyle adından söz ettiren usta oyuncu Rasim Öztekin, geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Mandıra Filozofu' isimli filmle bir kez daha izleyicilerin kalbini çaldı.

 

FİLM VE ÇALIŞMALARI HAKKINDA KONUŞTU

Filmde 'Cavit' isimli zengin bir işadamını canlandıran Öztekin, film ve çalışmaları hakkında konuştu:

* Geçen yaz hiç tatil yapmadım. İlk önce yaklaşık 1.5 ay 'Düğün Dernek' filminin çekimleri gerçekleşti. O çekimlerin ardından Ağustos ayında 'Mandıra Filozofu'nun çekimlerine başladık. Tabii o yaz sıcağında Çökertme'de gerçekleşti filmin çekimleri.

 

AYNI TİPLERİ OYNAMAM

* Aslında aynı sene iki farklı projede yer almam ama 'Mandıra Filozofu'nda yapımcı Birol Güven ve yönetmen Müfit Can Saçıntı olunca filmde oynamam şart oldu. Onlar çok ısrar edince kıramadım.


* Filmde 'Cavit' isimli çok zengin, holding sahibi bir adamı canlandırıyorum. Dünyada parayla her şeyin satın alınabileceğini, her şeyin para olduğunu sanan bir adam.


* 'Cavit', muhteşem bir doğaya sahip bir koya otel yapmak istiyor. Ancak doğal yaşamdan yana ve her şeye karşı olan 'Mustafa Ali' ile karşılaşıyor. Zaten film de bu iki uç karakterin yaşadığı çatışmayı anlatıyor.


* Sinemada aynı tipleri oynamıyorum. Cavit, oynadığım farklı tiplerden biri. 'Cavit' benim için değişik oldu. Çünkü 35 yıllık kariyerimde ilk defa zengin birini oynadım. Bir gün bile olsa zengin hayatı yaşamak güzeldi.

 

EGE'YE AŞIK OLACAKLAR

* Ben, 'Cavit' ve 'Mustafa Ali'nin ortasıyım. Yaşam para demek değil. Hiçbir zaman para için yaşamadım ama yaşamak için para olması gerekir. Ben hiç 'Cavit' kadar paragöz bir adam olmadım, yaşamak için ihtiyacım olan parayı kazanmaya çalıştım.[reklam]

* Yapı olarak ben 'Mustafa Ali'nin hayatına giremem, sıkılırım. Dağ başında bir yerde yaşıyorsun, evet çok doğal mis gibi hava, mükemmel bir manzara ama ilk bir haftadan sonra ne olur bilememem.


* Ben tatile gittiğimde bile bir haftadan fazla kalırsam sıkılıyorum. Çünkü bir tempoya alışmışız; durduğun zaman sanki hayat da durmuş gibi oluyor.


* 'Mandıra Filozofu', daha çok kara mizah türünde. İnsanlar seçim ortamından çıkıp biraz gülmek ve rahatlamak isteyeceklerdir; bu noktada bu film imdada yetişiyor.


* İnsanlar Ege kıyılarına bir kez daha aşık olacaklar.

 

İNEK SAĞMA SAHNESİ ZORDU

Çekimlerde sıcakların yanı sıra inek sağma sahnesinde de zorlandınız mı?


Filmde en çok inek sağma sahnesinde zorlandım. İnek elime işedi. İlk defa tecrübe ettiğim bir şeydi. Enteresandı. Orada 30-40 kişi ineğin pozisyonunu ayarlamaya çalışıyordu, bir yandan da ışığa göre çevirmek gerekiyordu. İnek biraz zorladı bizi ve en sonunda işedi. Güldüğümüz bir hatıra olarak kaldı.

 

 

RASİM ÖZTEKİN VE AYDA AKSEL SON PROJELERİNİ ANLATTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin