Rasim Öztekin ismi sahnelerde yaşayacak!

Usta sanatçı Rasim Öztekin'in adı, gelecek nesillere de örnek olması ve hiç unutulmaması için tiyatro sahnelerinde yaşayacak. İBB Şehir Tiyatroları'nın yeni sahnesi Rasim Öztekin adıyla anılacak.

ozan
06 Ekim 2023 - 15:47
Viral

İki yıl önce aramızdan ayrılan oyuncu Rasim Öztekin’in adının, İBB Şehir Tiyatroları’nın Beylikdüzü’nde açılacak sahnesine verilmesi kararlaştırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılacağı bir törenle açılacak sahnede, Rasim Öztekin adı tiyatroseverlerle buluşacak. Böylelikle genç kuşakların da Rasim Öztekin'i tanıması ve usta sanatçının adının tiyatroda yüzyıllar boyunca anılması amaçlanıyor.

23-10/06/rasim-oztekin.jpg

Yeni sahnede usta isim anılacak

306 kişilik koltuk kapasitesine sahip olan Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Yakuplu Rasim Öztekin Sahnesi, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi içinde yer alıyor. 17 bin m² alan üzerine kurulu Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde; kütüphane, etüt merkezi, gençlik merkezi, dans, tiyatro ve müzik atölyeleri, çocuk sineması, çocuk kütüphanesi, çok amaçlı salon, tiyatro salonu, eğitim merkezi, çocuk yuvası, pazar yeri, spor salonu, psikolog ve danışmanların yer aldığı psikososyal destek merkezi yer alıyor.

Rasim Öztekin Sahnesi’nin ekim ayı programı şu şekilde:

  • 6-7 Ekim: Oscar
  • 21 Ekim: Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin
  • 28 Ekim: Gidiş Dönüş Moskova (Metro)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin