Rasim Öztekin Seksenler dizisinden ayrılıyor!

Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu diziden ayrılıyor..

Merve Mutlu
25 Eylül 2020 - 13:51
Gündem

TRT1 ekranlarında uzun bir dönem yayınlanan ve finalinin ardından geçtiğimiz sezon ekranlara yeniden dönerek izleyicilerini mutlu eden Seksenler dizisi, 5 Ekim Pazartesi günü 17.00'de yeniden ekranlarda olacak. Dizinin kadrosundan gelen sürpriz bir ayrılık haberi ise herkesi üzdü..

20-09/25/seksenler.png

Yapımcılığını Mint Productions'ın üstlendiği, başrollerini Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner ve Berat Yenilmez gibi isimlerin paylaştığı Seksenler dizisi, yeni sezonuyla ekranlardaki yerini almaya hazırlanırken, dizinin başrol oyuncularından biri olan ve geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli simgelerinden olan kavuğu Şevket Çoruh'a devreden Rasim Öztekin dizinin kadrosundan ayrılıyor.

Bu ayrılığın nedeni ise Öztekin'in kalp sağlığı nedeniyle koronavirüs salgını döneminde bir süre setlerden uzak kalmak istemesi olarak açıklandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin