Rasim Öztekin "Seksenler" ekibiyle anılacak

Usta sanatçı Rasim Öztekin, aramızdan ayrılışının 3. yıldönümü olan 8 Mart’ta anılacak. Öztekin için yer aldığı son dizi olan “Seksenler” ekibinin katıldığı bir etkinlik düzenlenecek.

Berfin Sengil
04 Mart 2024 - 09:36
Viral

Tiyatro ve sinemanın usta ismi Rasim Öztekin, 8 Mart'ta sevenleriyle birlikte anılacak. Vefatının üçüncü yılında da unutulmayan usta sanatçı için Seksenler dizisinin ekibinin de katılacağı bir organizasyon yer alacak.

Geliri ÇYDD Rasim Öztekin Tiyatro Bursu'na

İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde düzenlenecek etkinliğin tüm geliri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Rasim Öztekin Tiyatro Bursu’na bağışlanacak. Anma etkinliğinin sunuculuğunu ise Rasim Öztekin’in Seksenler dizisinde birlikte rol aldığı İlker Ayrık ve Özlem Türkad yapacak.

Etkinlikte Rasim Öztekin'in tiyatrodan sinema ve televizyon dizilerine uzanan 41 yıllık sanat yolculuğunu anlatan bir belgesel gösterimi yapılacak.

Seksenler Ekibi Seslendirecek

Ayrıca Seksenler dizisindeki rol arkadaşları Öztekin'i şarkılarla anacak. Aydın Sarman‘ın piyanosu eşliğinde Burcu Güven, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Onur Dilber ve Hakan Bulut, 80’ler şarkılarını seslendirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin