Ray Donovan 6. sezonda Smitty'i daha fazla göreceğiz!

Graham Rogers, Ray Donovan'ın 6. sezonu için ana oyuncu kadrosu statüsüne yükseldi.

Volkan Küçükel
02 Nisan 2018 - 23:42
Gündem

Ann Biderman'ın yaratıcısı olduğu Showtime dizisi "Ray Donovan" geçtiğimiz sene sonlarına doğru 6. sezon onayını almıştı.

Dizinin yeni sezonuna dair ilk oyuncu kadrosu haberi geldi. Buna göre dizinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz sezon katılan ve Bridget'in (Kerris Dorsey) erkek arkadaşı Smitty karakteriyle sekiz bölüm karşımıza çıkan Graham Rogers 6. sezon için ana oyuncu kadrosu statüsüne yükseldi.

Rogers, oyuncu kadrosunda yer aldığı diğer yapımlarda da boy göstermeye devam edecek. Aktör, Netflix'in ikinci sezon onayını alan Atypical ve yine Netflix'te yakın zamanda izleyicilerle buluşacak olan Michael Douglas ve Alan Arkin'li The Kominsky Method dizilerinde rol alacak.

18-04/02/graham-rogers-ray-donovan.jpg

Yakın geçmişte Showtime'ın SMILF dizisine konuk olan oyuncu ayrıca Quantico (Caleb Haas) ve Revolution (Danny Matheson) gibi dizilerde de rol almıştı. Love and Mercy ve Crazy Kind of Love ise aktörün rol aldığı filmler arasında bulunuyor.

RAY DONOVAN, 6. SEZONUNDA NEW YORK'A TAŞINIYOR!

Geride kalan beş sezon boyunca hikayesinin merkezine Los Angeles'ı koyan dizinin altıncı sezonu "Big Apple" yani New York'ta geçecek.

RAY DONOVAN 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

David Hollander, Mark Gordon, Bryan Zuriff ve Lou Fusaro'yu yürütücü yapımcı kadrosunda bulunduran Ray Donovan'ın 12 bölümden oluşacak 6. sezonunun bu yılın ikinci yarısından sonra prömiyerini yapması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin