Ray Donovan, prömiyeriyle rekor kırdı!

Ray Donovan'dan harika açılış!

resim yok
02 Temmuz 2013 - 16:35
Magazin

Ray Donovan'dan harika açılış!
 

Rekor


İlk olarak 2011 senesinin Kasım ayında duyurulan, geride bıraktığımız senenin yaz döneminde siparişi verilen ve Pazar akşamı Showtime ekranlarında izleyicilerle buluşan Ray Donovan'ın başlangıcı ses getirdi.

 

En iyi açılış

Los Angeles zengin ve ünlülerinin sorunlarını çözen, ortadan kalkması gereken kayıt dışı bir sorun ve problem olduğunda aranan profesyonel bir danışman ve sorun çözücü üzerine Ray Donovan karkateri üzerine odaklanan dizi, 'The Bag or the Bat' isimli açılış bölümünde gördüğü ilgiyle yayıncı kanal Showtime'ın en iyi açılış gerçekleştiren orijinal dizisi oldu.

 

Homeland'i geçti!

Ray Donovan, 10 p.m. zaman dilimindeki ilk gösterimiyle 1.35 milyon izleyiciye ulaşırken, Homeland'in 2011 senesindeki 1.08 milyonluk açılış rekorunu egale etti ve bu alanda Showtime'ın en iyisi durumuna geçti.

Dizi, gece boyunca toplam 2.22 milyon izleyiciye ulaşırken, Homeland'in bu alandaki 1.38 milyonluk izleyici sayısını çok rahat geçti.

Ray Donovan ve Homeland'den önce bu daldaki rekor 1.06 milyon izleyici ile iptal edilen dönem dizisi The Borgias'a aitti.

 

Onun öncesinde rekoru elinde bulunduran dizi Shameless idi.

[reklam]

Avantajı neydi?

Liev Schreiber (Ray Donovan), Paula Malcomson (Abby Donovan), Jon Voight (Mickey Donovan), Eddie Marsan (Terry Donovan), Katherine Moennig (Lena), Dash Mihok (Bunchy Donovan), Kerris Dorsey (Bridget Donovan), Pooch Hall (Daryll) ve Steven Bauer (Avi) gibi isimleri oyuncu kadorsunda bulunduran Ray Donovan'ın bu başarısında kuşkusuz kendisinden önce ekranlara gelen Dexter'ın büyük payı var.

Dexter da sezonu 2.5 milyon izleyici ile açarak, en iyi sezon açılışındaki kendi rekorunu kırdı. Dexter'ın ilk bölüm izleyici sayısı tekrar yayınlar ile 3.2 milyon izleyiciye kadar ulaştı. Kısacası, Ray Donovan, arkasına aldığı Dexter rüzgarını en iyi şekilde kullanmayı bildi.

Dizi, 07 Temmuz Pazar akşamı 'A Mouth Is a Mouth' isimli ikinci bölümüyle Showtime ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

 

 

HAPPY ENDINGS DEVAM EDECEK Mİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin