Reklam çekimi için Özbekistan'a giden Burak Özçivit'e ilgi yoğun oldu!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'e çekim için gittiği Özbekistan'da da ilgi yoğun oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
19 Şubat 2019 - 11:27
Magazin

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılaşmaya devam ediyor. En son 80 kadınla yemekli bir davette buluşarak gündem olan Özçivit, bu kez de Özbekistan'da yoğun ilgi gördü.

19-02/19/burak-cz.png

En son Kara Sevda adlı dizide başrolde yer alan ve rol aldığı her dizinin yurt dışında özellikle de Arap ülkelerinde büyük ilgiyle izlendiği genç oyuncu Burak Özçivit, bu kez de bir reklam çekimi için Özbekistan'daydı. Çekimlerin ardından hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Özçivit'in bu ilgiye alıştığı da dikkatlerden kaçmadı. 

Yakın zamanda Diriliş Ertuğrul dizisinde, Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman karakterinin ileriki yaşlarını canlandıracak ve başrole geçecek olan Burak Özçivit'in, dizi için özel hazırlandığı imajı da oldukça beğenildi. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin