Arka Sokaklar 506. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar'da kim ölecek?

Kanal D ekranlarının artık fenomenleşen dizisi Arka Sokaklar'ın 506. bölümünde neler olacağını sizler için derledik.

Merve Mutlu
19 Şubat 2019 - 10:37
Yeni Bölüm

Başrollerinde Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi isimlerin yer aldığı, Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olma özelliği taşıyan Arka Sokaklar 505. son bölümüyle heyecanı yine zirveye taşıdı. 

Yayınlanmaya başladığı 2006 yılından beri keyifle izlenen ve başarısını devam ettiren Arka Sokaklar, fenomenleşen diziler arasındaki yerini çoktan aldı. 

19-02/19/arka.png

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?

Kanal D'nin Erler Film imzası taşıyan başarılı dizisi Arka Sokaklar son bölümde büyük bir heyecana sahne olmuştu. Özgür Ozan'ın canlandırdığı ve oldukça sevilen Hüsnü Çoban karakterinin gazeteci olan kızı Zeliş, ortaya çıkardığı ve kamuoyu oluşturduğu bir kadına şiddet vakasının faili tarafından kaçırılarak ölüme terk edilmiş, Zeliş'i öldürdüklerini itiraf eden fail ve yakınları büyük şok etkisi yaratmıştı. 

Zeliş'in ölüme terk edildiği yerde şans eseri birileri tarafından bulunup hastaneye kaldırılması ve 2 gün kimsenin kendisine ulaşamayıp öldüğünü sanmaları da izleyenlere duygusal anlar yaşatmıştı. 

Diğer yandan Derman, Mesut'u bitirmek için planlar yapmakta ve Volkan ile birlikte Selin'in yeğeni Umut'u kreşten almaya gittikleri sırada aracın altına bir bomba yerleştirmektedir. O bombanın kumandasını tutan Derman'ın ne yapacağı ise Arka Sokaklar'ın 506. bölümünde cevap bulacak. 

Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak?

19-02/19/mesut.png

Arka Sokaklar dizisinin 506. bölüm fragmanı, izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Sevilen dizinin yeni bölümünde, Derman elinde tuttuğu bomba kumandasını ateşlemeye kararlıdır. Mesut, bomba patlatılmadan önce arabadan iner. Araba büyük bir sesle patlar, Mesut içerideki diğer polis olan Volkan'ı arabadan çıkarmayı başarır ama Selin'in yeğeni olan küçük Umut ortada yoktur. Selin, yanan arabayı görünce büyük bir şok yaşar. 

Selin'in yeğeni Umut yaşayacak mı? Yaralı polis Volkan iyileşecek mi? gibi birçok sorunun cevabı da yine Arka Sokaklar dizisinin 506. yeni bölümünde gizli. Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma akşamı saat 20:00'da Kanal D'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin