Rel dizisinin 2. sezon olacak mı? Fox kararını verdi!

Fox komedisi Rel resmen iptal edildi.

Amerikan ulusal kanallarından Fox, çoklu kamera komedisi "Rel" için resmi iptal kararını duyurdu. Buna göre dizinin 2. sezonu olmayacak.

"REL" DİZİSİNİN KONUSU

Josh Rabinowitz & Kevin Barnett ve Howrey tarafından senaryosu kaleme alınan Rel; Lil Rel Howery'nin gerçek yaşamından esintiler taşıyan ve kendisinin kurgusal bir versiyonuna hayat verdiği bir dizi.

Dizinin hikayesi "daima kendine inan ve harika şeyler gerçekleşsin" sloganını benimsemiş gururlu ve kendi çabasıyla başarıya ulaşmış Lil Rel'e odaklanıyor.

Lil Rel, karısının kendisini berberiyle aldattığını öğrendikten sonra hayatı ve hayata olan bakış açısını sorgulamaya başlayacaktır. Rel, boşanma sonrasında Chicago'nun Batı Yakası'nda bekar bir baba olarak sevgi, saygı ve yeni berber (!) arayışında hayatını baştan inşa etme çalışmalarına başlayacaktır.

19-05/07/rel-oyuncu-kadrosu.png

REL OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Lil Rel Howery dışında Lil Rel'in babası rolünde Sinbad (A Different World), Brittany karakteriyle Jess "Hilarious" Moore (Wild 'N Out) ve Nat karakteriyle Jordan L. Jones (Disjointed) gibi isimler rol alıyor.

Carmichael ile birlikte dizi sorumlusu Mike Scully, Howery, Kevin Barnett ve Josh Rabinowitz projenin yürütücü yapımcılığını üstlenmekteler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin