Rip Hunter, Legens of Tomorrow'a geri dönüyor

Arthur Darvill, diziye ikinci dönüşüne hazırlanıyor.

Berfu Özlen
13 Nisan 2017 - 10:19
Gündem

Daha önce Legends of Tomorrow'dan 2 kere uzak kalan Arthur Darvill, bu sefer tam anlamıyla geri dönüyor.

Legends of Tomorrow'un ikinci sezonunun sona ermesinin ardından, seyirciler, Rip'in Waverider'ı terk edip yetkilerini Sara'ya vermesini hala atlatamadı. Ama yapımın hayranlarına müjdesi var. Dizinin Rip ile işi henüz bitmedi.

Rip ile ilgili büyük planlar var

EW'nin haberine göre, yapımcı Marc Guggnheim, "Rip ile ilgili bir sonraki sezon için büyük planlarımız var. Onun için takım üyesi olmaktan daha büyük kapasiteli şeyler tasarlıyoruz" dedi.

Broadchurch için kısa bir ara

Bu Arthur'un diziden uzak kaldığı ilk dönem değil. Ünlü oyuncu Broadchurch'deki rolüne odaklanmak için ikinci sezonun başında, Legends of Tomorrow'dan ayrılmıştı. Konu ile ilgili, Arthur; "Legends ekibi çok nazikti. Broadchurch uzun süredir yayınlanan bir diziydi ve orada olmam lazımdı" dedi.

Legends of Tomorrow Ekim gibi ekranlara 3. sezonu ile geri dönecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin